Tävling för alla som har en blogg på blogg.se ★

Från och med i morgon och tre veckor framåt har blogg.se och happitude en rolig tävlig tillsammans ? För alla er som har en blogg på blogg.se (sorry alla andra.. ? – men ni kan ju såklart byta eller starta en blogg på blogg.se). Tävlingen går ut på att sprida kärlek i sin blogg! Varje vecka kommer blogg.se välja ut bloggare vars inlägg de gillar och de kommer vinna en happitröja. Så kul!! Eller hur?
Så här går det till:
1. Anmäl dig till tävlingen här (det räcker att du gör det en gång).
2. Blogga om något som sprider positivitet. Det kan till exempel vara något som inspirerar dig, gör dig glad, peppande tips eller varför inte lyfta fram till exempel bloggkollegan som du tycker förtjänar att hyllas lite extra.
3. Skriv med #HappiChallenge i inläggen som är med i tävlingen (det behöver ej vara i rubriken, utan bara finnas med i inläggen).
4. Du är med i tävlingen! Lycka till ?
Psst!! Du kan även tävla om att vinna en grym bloggkameran – läs mer här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Jag har tidsinställt ett inlägg som dyker upp närmsta dagarna där du, Blondinbella, Jannie, Tungården och Foodjunkie är med! 😉

    Sandra 2017-04-05 19:22:51 http://www.halsojunkie.se
    Svara
  • Hej kommer ni ha en loppis på drömis snart? Ni pratade ju om det i föra veckans podd, blev genast så taggad och undrar bara om det kommer bli av!! För intrese finns ❤<3

    Astrid 2017-04-04 18:27:32 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!