Vad betyder Dream Big för dig? ❥

Hej på er bästa ni. Nu är det dags att träna hjärnan lite. Jag tror ju som ni allra flesta vet att tankens kraft är väldigt stark. Att den kan försändra våra liv. Alltså att vi kan må mycket bättre och nå våra drömmar om vi tränar upp våra tankar. Och nu är det dags för ännu en övning ✨
Ni vet ju även att jag tror mycket på ”Dream Big” och att jag använder det väldigt mycket. För mig handlar ”Dream Big” att våga tro på sig själv, våga drömma bortom alla regler, samhällets normer, påtryckningar från familj och vänner. ”Dream Big” handlar om att tro att jag är kapabel till att göra vad jag vill i livet. Genom att jag skriver Dream Big överallt, på smycken, tröjor, bilder, tavlor – så påminner jag mig själv varje dag om att våga följa mig egen väg. Att ha kvar blicken på målet (min dröm) och inte vika på mig på vägen för sånt som kommer i mellan. Att aldrig sluta tro på att jag kan få det liv jag vill veta. Att jag kan göra vad som krävs för att komma dit ✨
Min fråga den här veckan till er är ”Vad betyder Dream Big för dig?”, alltså vad drömmer du om?
Vi häjdar oss ofta ganska snabbt. Vi kanske börjar våga drömma men en liten bit in i drömmer stoppar vi oss ”fast det går ju inte”.. Varför inte? Låt dig inte stoppas utan fortsätt. Fortsätt tänka din dröm. Våga drömma och intala dig själv att det går. 
Tips! Skriv upp ”Dream Big” lite här och där den här veckan så du inte glömmer bort. Ta tex en skärmdump på den här bilden ovan och ha som bakgrund på mobilen, skriv på en lapp brevid sängen, på skivbordet eller kylskåpet. 
Min utmaning är att du ska ha med dig ”Dream Big”–tänket den här veckan och att du ska våga drömma stort ?
Nu kör vi!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • För mig betyder "Dream Big" att man vågar tro på sig och tro att man kan nå exakt hur långt man vill. Ett sådant exempel, som jag mötte på för några dagar sedan, när jag och min kompis bestämde oss för att börja odla lite där jag bor. Sedan kom vi in på att ha djur också. vilket helt är väldigt frestande för mig och så började mitt tänk med "vi kommer aldrig nå så långt" och "vi kan börja med det lilla". Sedan såg jag min lilla tavla som jag har målat själv där det står just "Dream Big" och då tänkte jag att det är ju klart som tusan att jag ska kunna göra det här. Sedan den dagen (för typ tre dagar sedan) har det varit helt och hållet självklart att jag ska kunna göra vad jag vill. Jag måste tacka er, dig och Vanja, för ni genom poddisen har peppar mig till att tro på mig själv och fått mig att förstå att jag faktiskt är en positiv person som bara har gömt sig i det negativa.

    Katja 2017-04-04 14:54:59 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!