Få ett härligt glow ★

I samarbete med L’Oréal Paris
Advertisement
Vem vill inte ha lite extra glow och lyster i hyn? Speciellt nu när våren är här men man ännu inte hunnit får den där första solkyssta färgen. I samarbete med L’Oréal Paris har jag testat deras två nya produkter i Glam Nude familjen som hjälper dig att få den där härliga glowiga looken men som ändå ser naturlig och fräsch ut ✨ Precis så som man vill ha det!
Det är en foundation som ger ett jämt lager, täcker bra och ger ett härligt glow. Och ett puder som är perfekt att pudra på efter du lagt din foundation så du får ännu härligare och glowigare kindben eller var du nu vill använda pudret ✨ Det som jag gillar mest med den här foundationen är att den är väldigt lätt även fast den täcker bra. Den jämnar ut och ett superstort plus är att den innehåller SPF 20, så grymt. Så den både ger lyster och skyddar mot solen. Så himla bra!
För mig som tidigare haft en hel del problem med min hy är det vitkigt att känna mig nöjd med min hy när jag sminkat den. Jag vill att den ska se jämn ut, vara matt på rätt ställen och ha lyster på rätt ställen. Om man får till ett fint lyster och glow tycker jag att småsaker som någon finne eller ett ärr inte syns lika mycket. Och därför gillar jag de här produkteran som har det som syfte att ge oss lite mer lyster och glow! Så vi kan framhäva det vi gillar, få skina lite mer och strunta i de där småsakerna ✨  
Jag brukar använda flera olika produkter för att få dett ett bra glow men den här foundationen har lixom allt i ett. Så himla skönt och så är den lätt att applicera ✨ Bra tips till dig som också vill underlätta lite i din sminkrutin och få ett härligt sommarglow redan innan sommaren ? Kolla in produkterna HÄR och glowa loss ✨

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Härlig blogg!

  2017-04-05 10:23:33 http://None
  Svara
 • ÄLSKAR att försvinna in i din värld! 🙂

  Karinas bäst i test 2017-04-01 01:39:07 http://www.konsumentsidan.se/bast-i-test-ansiktsmask/
  Svara
 • Jossan! De där byxorna ser helt fantastiska ut, plz tell us more about them! ❤️

  Oriasienna 2017-04-01 00:38:03 http://None
  Svara
 • Hur tänker du när du samarbetar och gör reklam för företag som plågar djur? Loreal testar sitt smink på små stackars djur som sitter inlåsta i burar. Missförstå mig inte, meningen är inte att hacka på dig, men vi alla kan lära oss nya saker. Jag tänker iallafall att en "foundation med härligt glow" inte är så nice när man vet hur produkten faktiskt är framtagen…

  Sofia 2017-03-31 22:10:09 http://None
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Hej Sofia, Loreal testar inte sina produkter på djur så du kan vara lugn :)De gjorde de för flera år sen när många märken gjorde det men eftersom det är olagligt sedan flera år tillbaka att sälja produkter i EU som är testade på djur så gör de såklart inte det. Men jag tror att den stämpel sitter kvar hårt efter att det kom fram för flera år sen. Såklart gillar jag inte varumärken som utsätter djur för fara. Kram

   Josefin Dahlberg 2017-04-02 21:36:34 http://josefindahlberg.se
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!