En outfit som alltid funkar ★

Vi har nog alla sånna där mornar när man är stressad, har ont om tid och ingen rolig idé om någon härlig outfit. I dag var det en sån morgon. Då drog jag på mig mina gråsvarta Levisjeans, svarta spetsiga boots, randig tröja – vilket alla tre är väldigt basicplagg och sånt som de flesta har hemma och det blir ju supersnyggt ihop! Men för att inte se för ”tråkig” ut drog jag på mitt ett blått fluff som enligt mig lyfter hela looken ✨
Det är bra att ha sånna här looks i huvudet så man lätt kan ta fram den de där stressiga mornara. Eller hur? Vad har ni för plagg som alltid åker på om ni inte har tid eller ingen inspo till att utforska en rolig outfit? ?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!