Mina vårfavoriter i badrumsskåpet ❥ Som doftar ljuvligt och gör dig superlen

I samarbete med L’Occitane
Jag har ju bloggat en hel del om LÓccitane produkter tidigare för att de länge har varit ett av mina favoritmärken när det kommer till hudvård framförallt för kroppen ✨ Några av deras produkter har jag använt i flera år så som deras handkräm, kroppskräm och duscholja och därför är jag extra glad över att jag ska samarbete med dem under 2017. Och nu tänker jag visa upp min favoritserie för er, ”Almond Range”, och mina absoluta favoritprodukter ✨
Hela serien är ljuvlig. Den doftar så gott och alla produkter är underbara att ha på huden. De gör så att du luktar gott men också att din hud blir mjuk och skön. Vilket jag verkligen behöver nu efter vinterkylan ✨
Min absoluta favoprodukt från serien är den här kroppskrämen ”Almond Milk Concentrate” som är ganska lätt, krämig och så går den snabbt in i huden. Jag använder nog min lite fööör mycket för jag får ladda upp med nya glasbrukar hemma rätt ofta ✨ Den är verkligen ljuvlig – Du hittar den här!
En annan sak jag gillar med L’Occitane är att deras produkter får mig att tro att jag bor i Frankrike, haha. Som ni alla vet älskar jag ju Paris och därför känns det så himla härligt att ha de här franska produkterna i badrumsskåpet ✨ De gör inte bara gott för min hud utan även för mitt sinne när jag för en stund får låtsas att jag bor i Paris eller på franska landsbyggden.. Så himla mysigt ✨ Du hittar alla produkter från serien här!
 
En produkt som jag alltid har i badrummet är den här duscholjan.
Den mjukgör verkligen huden och så lämnar den ett härligt glow. Jag vet att det inte bara är jag som älskar den då det är en av L’Occitane mest sålda produkter och det säger ju en hel del ✨
Om du älskar oljor och vill återfukta huden ännu mer har de en grym kroppsdolja från samma serie som du lätt sprayar på kroppen ✨ Och jag måste säga att jag inte brukar ha kroppsoljor för de tar så lång tid för dem att gå in i huden men den här är lättare än andra oljor jag testat. Jag har den efter jag duschat och låter den sjukna in medan jag torkar håret ✨ Och sen är jag mjuk och får ännu mer glow och det gillar man ju! (Oljan hittar du här!)
Som jag skrev har jag använt L’Occitanes handkrämer i flera år och jag har alltid med mig en handkräm i väskan. Jag blir lixom galen om jag inte kan mjukgöra händerna under dagen.. Och den här handkrämen från Almondserien är ju perfekt att ha med sig i handväskan och så doftar den ju såklart supergott. Så den är perfekt att ha för att fräscha till sig under dagen ✨
Ni får inte missa att L’Occitane precis har öppnat en ny butik i Sturegallerian, gå dit och testa mina favoriter och såklart hitta dina egna ✨ Och spana in Loccitane för att se ännu fler produkter! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!