Nu blickar vi framåt, tillsammans ❥

Hej fina ni ? Jag hoppas så att ni mår bra efter vad som hände i fredags. Jag öppnade min dator nu för första gången efter att jag stängde den i fredags. Jag har inte vetat vad jag ska skriva, inte orkat blogga utan tog den enkla vägen och struntade i det. Det har varit en märklig känsla hela helgen, såklart. I lördags så åkte jag ut till landet, promenerade, tog en nap i bilden (därav bilden) och fick lite frisk luft. Det kändes skönt att komma bort från stan. Men sen är det ju svårt att veta hur man ska bete sig i sånna här situationer tycker jag. Såklart kommer man aldrig att glömma men på något sätt måste man ju släppa och gå vidare. Men det är svårt när man tänker på alla offren och deras familjet, fy fan va hemskt <3
Men resten av helgen har jag haft det bra. Jag har gjort sånt som jag tycker är mysigt, fixat frukost, kollat runt i butiker på Söder, fikat och ätit pizza. Som sagt kommer man ju aldrig glömma vad som hände denna hemska fredag 7/4 men man kommer heller aldrig glömma viken otrolig kraft det finns i sånna här situationer. Vilken styrka och kärlek alla har visat varann den här helgen. Och vilket jobb vårt land har gjort. Jag är stolt. Och jag hoppas att vi kommer ännu starkare ur det här, tilsammans. 
Nu sitter jag på kontoret och ska kicka igång veckan och blicka framåt ✨ Hoppas ni också kan göra det! Puss och kram på er fina ni!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!