Min tisdag i bilder ★

Hej på er fina ni ✨ Hoppas ni mår bra och att ni hade en fin tisdag. Det hade jag! Jag började med morgonträning och sen gick jag hem, åt gröt och gjorde mig redo för en ny dag!
Sen var det dags att möte upp Anna, min nya assistent! Så himla kul att vi kommit i gång ✨ Vi hade ett uppstartsmöte i fredags fram till allt hemskt hände och i går satte vi igång på riktigt. Så himla kul att jag och Anna ska jobba ihop och att vi nu kommit igång ✨
Vi var i Gallerian och plockade massa saker till plåtning för Gallerianas sociala medier som jag jobbar med under våren ✨
Jag gick och köpte massa magiska blommor som vi skulle ha med på bilderna ✨
Jag hade på mig min nya blus från & other stories, så fin!! ✨
Jag älskar att göra dessa jobb. Att få köpa och plocka massa fina saker och ta fina bilder. Jag går verkligen igång på det. Så himla kul ✨
Sen var det dags för lite mer träning tillsammans med Björn Borg och Petra som höll i eventet ✨ Vi testade den nya träningsformen ”Yoga Wheel” och det var riktigt kul och jobbigt! Och väldigt bra verktyg för att sträcka ut vissa delar av kroppen.
Kul att prova! Tack för ett roligt event ✨ Efter eventet blev det pasta på stan och en myskväll hemma med lite för mycket godis för att vara en vanlig tisdag ✨? Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!