Veckans poddis ★ ”Onanera mera!”

Glad onsdag och glad poddisdag ✨ Äntligen är veckans avsnitt här och vi pratar om (som rubriken avslöjar) att onanera och varför vi borde göra det mer. Och att vi borde kalla det något annat!? ✨ Ett väldigt roligt avsnitt där vi såklart pratar om massa olika saker. Och bland annat pratar jag om min tro på en ”higher power” och går igenom hur jag tror det funkar ✨ Hoppas, hoppas ni vill lyssna!! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Så bra!!!! Hihi klittta mera!

  2017-04-14 19:22:10 http://None
  Svara
 • Så bra!!!! Hihi klittta mera!

  2017-04-14 19:22:02 http://None
  Svara
 • Så kul att höra om din hp, jag är själv inne på lite samma spår. Jag försöker att ta på mig de glittriga glasögonen varje dag och se allting från den goda sidan. En sak jag jobbat mycket med under våren är att se godheten i alla människor. Jag vill inte att min första tanke när en människa gör eller säger något ska vara "men gud, varför gjorde den sådär? Vad är den här personen ute efter? Vad hade den för baktanke när den sa sådär?", utan jag vill istället tro att den människan handlar med godhet.
  Ett exempel var för ett tag sen när min vän, som bor i en annan stad, kom hem till vår stad men inte hörde av sig till mig. Min första tanke var "jaha, nu är hon hemma men hör inte av sig, nehe nej hon vill väl inte umgås med mig längre då!"… Men sedan vände jag på tanken och tänkte istället "okej, hon kanske faktiskt inte har tid att träffas den här gången. Hon kanske vill umgås med sin familj i helgen" och det kändes genast bättre!

  Ni är fantastiska, kram!

  Therese 2017-04-13 11:18:42 http://None
  Svara
 • Haha alltså jag var ute och gick under hela er podd för den här veckan och jag bara måste få säga hur fantastiskt bra jag tycker att den var! Jag skrattade rakt ut i hur många gånger som helst! 😀 Igenkänningen var helt fantastisk och ni sa så många roliga saker. Tack för att ni gjorde min annars lite tråkiga dag, galet mycket bättre!

  Camilla 2017-04-12 19:06:16 http://camillanorman.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!