Sovmorgon och långhelg = ljuvligt ❥

Hej fina ni ✨ Har ni det också lugnt och skönt i påsk? Jag har gjorde precis det jag känt för. Bara varit med vänner, tagit det lugnt, sovit ut, varit ute och festat. Jag har hunnit med mycket även fast jag varken planerat eller stessat något alls. Så himla härligt med påsk. Det känns som det inte finns massa måste men att man ändå har massa tid och därför bara kan göra precis det men känner för. Så ljuvligt! Och så är det både i dag och i morgon kvar av denna långhelg ✨ Underbart!
I går började jag dagen med den här härliga fruksoten, så mysigt ✨
Chillade hemma, kollade på tv och glömde påskägg ?
 Min påskbukett som jag köpte till kontoret med tog hem till helgen. Den är så ljuvlig tycker jag ✨ Sånna här fina buketter ger mig så mycket energi, vill alltid ha liknade hemma ? Nu ska jag ut och äta frukost här på Söder. Ha en magisk söndag! Puss och kram på er bästa ni!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • det ser ju FÖR fantastiskt ut!

    2017-04-17 10:20:43 http://None
    Svara
  • Det låter som att du har haft en bra helg!:))) Jag har själv städat (tog 5 timmar…, men var värt det) och jag har, trot eller ej som den soffpotatis jag är, varit ute och sprungit. För tredje gången. Nu börjar jag verkligen se resultat på min kondition och min mående. Nästa mål: springa 2 gånger i veckan. Ha en bra helg!

    Katja 2017-04-16 16:06:10 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!