Jag blir så trött av att vara ledig ❥

Hej på er fina ni ✨ Det har verkligen varit superskönt att ha långledigt i påsk mne herregud så trött jag har blivit. Jag orkar inte göra någonting. Har varit superoaktiv på bloggen känns det som och asseg på att ta tag i min mejlkorg som jag hamnade efter med förra veckan.. Men det kändes välbehövligt att varna ner. Jag har kollar på serier, sett klart Girl och börjat kolla på Big Little Lies (så bra!), jag har fikat, hängt med familjen, vänner och chillat hemma. Och det har varit superskönt men jag känner mig helt slut, haha.. 
Just nu ligger jag i soffan och bloggar med datorn på magen och lyckats svara på typ tio mejl men känner att jag behöver en paus igen, haha.. Jag hatar att vara trött och opeppad. Det är vekligen en känsla jag inte gillar. Men jag tror att när jag går upp och tränar i morgon, kickar igång dagen med massa jobb så kommer orken komma tillbaka ✨
Hade i alla fall ett kreativt flow i går och fotade massa här hemma ✨ Gillar ni mina nya solisar från Mango? Jag älskar dem men de är liiiite för små för mitt ansikte så hoppas på att hitta några större, har ni tips? ✨
Nu ska jag jobba lite till och sen ha en sista skön, lugn seriekväll innan det blir back to work mode i morgon ✨ Hoppas ni haft en härlig påsk! Och förstår ni vad jag menar men att man bli trött av att vara ledig? Det känns lixom som jag varit ledig i flera veckor fast det bara gått några dagar ? haha… Får verkligen öva på att njuta av att ta det lugnt! Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Josefine, jag förstår EXAKT vad du pratar om. Åker upp till familjen uppe i norr tre gånger per år för nedvarvning och så fort jag kommer innanför dörren blir jag en helt annan människa. Känner inte igen mig själv i hur trött jag är när jag är där! Men som du skriver handlar det väl om total nedkoppling(från uppkoppling?). Haha nä men det är verkligen galet hur stor skillnad det är när man tar riktig semester från jobbet. Samtidigt är jag inte helt bekväm, då jag vill vara lika taggad och driven som vanligt när man hänger med familjen(syster) för att ha riktig kvalitetstid. Tror detta är något som måste pratas mer om bland oss över amitiösa och galet peppa personer. För vad händer egentligen med kroppen vid dessa tillfällen och vad kan man göra med sin vardag för att inte bli sådär när man väl har en riktig semester? Det är likadant när jag åker utomlands de första dagarna, men sen brukar det komma upp äventyr så man är för busy för att känna efter och för excited.
  Behöver också öva på att ta det lugnt, men hur övar man egentligen när det inte finns något som heter tristess längre? Alltid uppkopplad, en ny serie på g eller något spännande att göra eller folk att umgås med! #närmanvalitenochdagarnaiblandgicksååålångsamt det finns ju inte längre!

  2017-04-18 19:59:44 http://None
  Svara
 • Tror att det ibland kan vara kroppens sätt att säga, nu laddar vi batterierna på riktigt, sleep mode on liksom. Och ibland är det faktiskt okej att inte orka och bara sitta och slösurfa.

  Emmie 2017-04-18 13:22:21 http://None
  Svara
 • Nä solisarna är ascoola just för att de lite mindre! Och jag undrar också vad du använder för kamera 😉 måste köpa en ny nu inför sommarn. Vi måste styra upp ditt örhänge också <3 Kramis!

  Cornelia 2017-04-18 09:11:50 http://taffyrainbow.com
  Svara
 • Sjukt snygga jeans! Var är dem ifrån? 😀

  2017-04-18 09:01:04 http://None
  Svara
 • Haha, känner igen mig i det där! 🙂 Ju fler saker jag har att göra, desto mer effektiv blir jag, när jag har all tid i världen och är ledig blir jag plötsligt väldigt ineffektiv och seg (fast samtidigt stressad för att jag inte gör något.. eh..) And agree, Big little lies är SÅ bra, såg sista avsnittet igår.

  2017-04-18 06:52:45 http://None
  Svara
 • "Tappar" också lite go när jag är långledig. Tror det är viktigt att inte sega ihop helt undan göra andra härliga saker, som typ idag vår-rensade jag hemma och avslutade kvällen med en kärleksmeditation. ?Då kände jag mig lugn, glad och nyttig igen ☺️

  Jennie 2017-04-17 23:45:11 http://None
  Svara
 • Vilken superhärlig läs-pose! Lät som en riktig skön påskhelg där 🙂 Och supersnygga jeans!!

  Sara 2017-04-17 20:41:01 http://www.snowcap.blogg.se
  Svara
 • En serie som du bör se (om du tar dig tiden;)) är 13 reasons Why. Så sorglig serie men samtidigt så viktig! Sträcksåg den på tre dagar.
  Nu vet jag att du aldrig tar dig den tiden men tänkte om jag planterar ett frö kanske du kommer ihåg detta längre fram om du vill ha en ny serie att kolla på 😉 kram

  Amanda 2017-04-17 20:30:39 http://None
  Svara
 • Hejsan fina!!
  Jag ska snart köpa mig en kamera och behöver tips. Undrar vilken kamera du har och hur du redigerar dina bilder?⚡️?
  Kram!!??

  2017-04-17 20:07:43 http://None
  Svara
 • Var kommer den fina guldfågeln ifrån??

  2017-04-17 19:32:54 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!