Back on fucking track ★

Hallå tisdag ✨ Äntligen är min energi tillbaka! Ni som läst min blogg under helgen vet ju att jag blivit så sjukt trött av att vara ledig… Jag fick verkligen kämpa för att orka blogga och svara på mejl igår, haha.. Inte riktigt som jag brukar vara men jag behövde väl chilla I guess! Men nu är jag tillbaka i ”work mode” och det känns galet skönt! 
Jag började dagen med tidigt morgonpass på gymmet med min bästa träningskompis Cissi och det gjorde ju all skillnad. I stället för att såsa kvar i sängen och bara bli ännu tröttare kickade jag nu igång dagen och har fått massa gjort nu under morgonen! Så skönt!
Jag har grundat med gröt, te och kaffe så nu är jag redo för en fullspäckad dag. Jag har rätt mycket att fixa innan jag sticker till New York (PÅ TORSDAG!!!!! – Så galet peppad!!!!) ✨ Alltså älskar att jag känner mig så peppad och pigg i dag, det lixom bara pirrar i kroppen. Och så är det sol på det!!! Underbart!!
Glöm aldrig det och ha en asbra dag! PUSS PÅ ER BÄSTA NI ⚡️?
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Älskar din blogg, så glad jag hittat hit! Blir inspirerad till att ta snygga bilder o få utlopp för kreativiteten! ✨ Försökte själv mig på att ta en bild med ljusslinga men hade svårt att få den att synas så mycket, hur gör du? Redigerar du i efterhand så den ser ut att lysa mer? Vad kommer den i från? (Sett att du använt lite olika) så snyggt! ?

  Emelie 2017-04-29 13:48:26 http://None
  Svara
 • Vad snygga blommor!

  Erika 2017-04-18 21:57:32 http://nouw.com/erikasworld
  Svara
 • Vilket peppigt och fint inlägg? Vart kommer dina underbara morgontofflor ifrån??

  Josefin 2017-04-18 20:12:48 http://None
  Svara
 • Du är verkligen duktig på att ta mysiga bilder som man kan drömma sig bort i!

  Karina 2017-04-18 16:38:03 http://None
  Svara
 • Kan man bli mer glad när man ser dina fluffiga tofflor 😀 <3

  Petra 2017-04-18 12:23:15 http://streetmuse.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!