Jag och Vanja har gjort världens finaste mobilskal ★

I samarbete med Caseapp
HÄR ÄR DOM!! Våra mobilskal som vi älskar!! ? Och som vi hoppas att ni också kommer att älska! Jag och Vanja är så himla glada och stolta över att kunna visa upp våra fina skal som vi gjort tillsammans med Caseapp. Hurra!
Vi har såklart kört på våra slagord ”Make It Work”, ”Dream big”, Feminism is cool” och ”Fuck it” – och jag älskar dem allihop!
Rent spontant tycker man ju att ALLA borde gå runt med ett sånt här skal. Tjejer som killar!! ⚡️ Mitt ”Feminism Is Cool”-skal sitter just nu på min favoritkilles telefon. Mycket snyggt och bra!! ⚡️
Jag undrar hur många gånger vi sagt ”Make it work” i podden… Det är ju något vi ALLTID kör med så självklart fick det slagordet ett eget skal ?
Jag måste ju säga att jag har lite, lite extra kärlek till detta skal. Det är ju lixom mitt favorituttyck och så tycker jag det blev i så fina färger och jag ÄLSKAR regnbågen ? Det här har jag just nu på min telefon och jag blir lika stolt varje gång någon frågar var det kommer ifrån ?
Vi hoppas såklart att ni gillar vår mobilskalskollektion lika mycket som vi gör – Ni hittar alla skal här!
Om ni klickar hem ett skal skulle det vara SÅ KUL om ni vill visa upp det på Instagram med #CaseappXJosefinOchVanja ? Så roligt att se var våra finfina skal hamnar ju! Puss på er bästa ni!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!