Stylingtips: Så bär jag kashmir i vår ★

I samarbete med Soft Goat 
Det är så roligt att så många av er vill ha mer modetips och stylingknep på bloggen. Jag älskar ju kläder och personlig stil och att dela med mig hur jag tycker och tänker kring det! Under våren samarbetar jag med Soft Goat som gör superfina kashmirplagg och i dag tänkte jag visa hur jag stylar kashmir i vår. Man kan ju tänka att man mest använder kashmirplagg under vintern då det är ett så varmt material men jag använder det året runt, även på sommaren ✨
Ingen har väl missat att volanger är en av vårens stora trender? Och den här magiska tröjan tycker jag bara är helt underbar! (Hittas här!) En perfekt vårtröja som man kan ha redan nu med bara en skinnjacka över och som passar lika fint att ha över sommarklänningen ✨
Så himla fint ihop tycker jag ✨ 
Också så snyggt att ha en enkel kashmirtröja till en tuffare skinnkjol. Det blir en bra kontrast tycker jag! Och det blir ju en perfekt middagslook! ✨ Tröjan hittar du här!
 
Addera lite snygga accessoarer och man är redo för en dejt kanske? 😉
Jag har ju visat upp den här t-shirten (hittas här!) tidigare och det är verkligen ett favoritplagg för mig och något man absolut kan bära i sommar. Perfekt för sommarkvällen eller en småregnig dag då man fortfarande vill ha ett sommarplagg men hålla lite värme!
Spana in Soft Goats alla fina modeller här och hitta dina favoriter! Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!