Jag är så galet peppad just nu ★

Hej på er alla underbara ni! Hoppas ni mår bra asbra ✨ Det gör jag! Herrejävlar vad glad och peppad jag känner mig i dag. Efter New York och efter att massa andra härliga saker som hänt den här våren har jag lixom hamnat lite efter med alla mina projekt. Jag har inte riktigt jobbat lika mycket som jag brukar, vilket har varit härligt och bra såklart men i dag känner jag sån kärlek till alla min projekt och att jag vill komma i kapp!
Jag är SÅ glad över att jag får göra allt det jag älskar så att jag får känna en sån här jäkla, underbar feeling för mitt jobb! Ikväll ska jag och datorn styra upp allt! Det ska skickas fakturor, sorteras mappar, bilder och så ska jag göra en plan för alla roliga blogginlägg ska ska upp på bloggen. Btw TACK för alla kommentarer i min påsktävling. Ska mejla vinnaren ikväll också! ✨ Det ska bli så skönt att få kontroll över allt, veta att jag är i fas och kunna njuta av allt roligt i stället för att känns mig stressad som jag gjort lite senaste tiden, inte för att jag jobbat förmycket utan snarare tvärtom.. Men det som är bra med att ha lite break från saker och ting är ju att peppen kommer tillbaka och att den oftast blir starkare, så funkar det för mig i alla fall. Så nu jävlar ska jag köra loss!
Och så är det sol på det och jag är nykär, jag pallar typ inte!! Livet just nu är 10 av 10 helt klart! ✨ Hoppas ni också känner peppen och att ni njuter av solen. PUSS 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Skulle va kul hur ett utkast/lista på hur du planerar dina blogginlägg 🙂

  Patrik 2017-05-07 22:07:10 http://www.patriks.nu
  Svara
 • Alltså blev typ ännu mer peppad på mitt liv nu när jag läste detta!! Gjorde glädjeskutt på trappen utanför porten imorse för att jag var så glad över solen, märkte inte ens att två tanter stod en bit bort med sina hundar och stirrade ? men jag sa bara "jag blir så lycklig av denna sol så jag kände att jag måste hoppa lite" ????☀️? tusen tack för all glädje du sprider! ?

  Miccan 2017-05-04 22:58:17 http://None
  Svara
 • Åh lycka till med kärleken ? Svårslagen känsla.

  Linn 2017-05-04 07:28:48 http://None
  Svara
 • Såå härligt att du är kär!! 😀

  Moa 2017-05-03 21:08:23 http://None
  Svara
 • Livspeppen!! allt känns så mycket roligare, härligare, finare när vädret är såhär! pånyttfödd efter vintern 😉

  ISA 2017-05-03 20:52:20 http://isabyl.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!