Vaginamassage, åldersnoja och nakenhet i veckans poddis ★

Glad onsdag! Äntligen ett nytt avsnitt av poddisen ✨ Vi pratar om massage för vaginan (man kan tydligen få sju olika orgasmer), skulle vi vilja ha en? Vi pratar även om att Vanja har fyllt 39 år (!!!!!!!!) – Har hon åldersnoja? Och så snackar vi om det här med att vara naken. En av oss gillar det medan den andra ALLTID har kläder på sig. Hoppas ni vill lyssna! ?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • När du skrev att man kan få sju olika orgasmer kom jag att tänka på den här sidan.
    https://www.omgyes.com
    Det har gjorts en studie om kvinnans orgasmer i USA, på 1000 kvinnor tror jag? Den är jätteintressant, grundarna vill skapa förståelse för kvinnans anatomi och orgasm och om man betalar en summa får man ta del av videos och interaktiva övningar för att lära sig om de 12 (!!) olika sätten man kan få orgasm på. Jag tyckte den var intressant och har funderat på att köpa den själv. Kolla in sidan tycker jag! Den kan ni ha ett poddavsnitt om. Kram och dream big 😉

    Micaela Nilsson 2017-05-12 20:16:56 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!