Vårens härligaste doft ★

I samarbete med L’Occitane
Jag ÄLSKAR ju dofter, krämer och parfymer. Och jag är ständigt på jakt efter nya ljuvliga dofter att bära. Och till min stora gäljde lanserar L’Occitane nu sin underbara doft Terre de LumièreJag fick dofta på den för ett par månader sen när vi hade möte om vårt kommande samarbete och jag älskade den direkt. Och nu kan jag äntligen bära den! Och det kan ni också! ✨
Inspirationen till doften till Terre de Lumière är den största källan till skönheten i Provance. Solljuset! Det mest intensiva ögonblicket i den Provencalska naturen är nämligen när solen går ner. Det kallar de för ”The Golden Hour”. Det varma ljuset ger en intensiv färg, doft och smak. Och de har  L’Occitane nu samlat på flaska med sin nya doft Terre de Lumière ✨ 
Det som gör den här doften unik är att den innehåller natruliga gormand noter. I dag är det ju mycket syntetiska dofter på marknanden med denna är gjord på naturliga ingredienser vilket gör den extra härlig ✨
Jag är inte så bra på att beskriva dofter så jag tycker absolut ni ska ta er till närmsta butik och dofta själva. Men skulle säga att det är en väldigt behaglig doft. Den dofter mycket när man väl luktar nära men det är ingen parfym som tar över för mycket. Det bästa ordet jag kan komma på är att det är en härlig doft ✨
Just nu har de också ett superbra erbjudande ✨ När du handlar över 200 kr i butik eller online så får du en neccesär med 5 ml prov på Terre de Lumière, 10 ml handkräm och 50 ml Shower Gel. Om du handlar online eller i butik använder du koden GOLDENHOUR ✨ Erbjudandet gäller fram till 20de maj ✨

Läs mer om L’Occitane´s nya doft Terre de Lumière här!

Och kolla in min tävling på Instagram där du och en kompis kan vinna varsitt gåvokit i full size ? TÄVLA HÄR!

Puss ✨

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!