Stylingtips: Färgglatt på fötterna ★

Inlägget innehåller annonslänkar
Glad måndag på er bästa ni  ✨ Hoppas ni har haft en härlig helg! Jag drar igång veckan med lite modetips. Ni frågar ofta mig om stylingknep och shoppingtips så nu tänkte jag ge er ett stylingknep som jag kommer att satsa på i vår och i sommar. Nämligen färggalda skor!
Jag är väldigt bekväm av mig och går ALDRIG i osköna skor. Smala klackar och konstiga spännen har aldrig varit min grej (Läs mer om det här och ta till er av mitt tips!). Men jag gillar ju fina skor och just nu framförallt skor i färg. Så nu tänkte jag tipsa om fina, färgglada och sköna skor att satsa på till våren och sommaren ✨
Ett par roliga skor lyfter verkligen vilken look som helst. En enkel vardagsoutfit med en blus och ett par jeans blir sååå mycket roligare med ett par härliga skor. Som dessa guldskor från & other stories som jag köpte för ett par år sedan. De har fått stå och damma på hyllan tillsammans med mina andra färgglada skor under vintern. Men nu är det hög tid att plocka fram dem ✨
De här sandalerna är ju helt klart säsongen snyggaste ✨ Som min duktiga vän Michaela tagit fram tillsammans med Flattered – de hittas här! De är ju lika tjusiga på semestern som till ett par ljusa jeans på jobbet. Så fina! Grymt jobbat gullis!
Ett par andra skor som också passar lika bra på solsemestern som till vardags är de här fina från Henry Kole. Så fint med rosa ju ? Ni hittar dem här!
Några andra favoriter i min skogarderob är de här gröna klackarna från Nelly som jag fyndade för några år sen ✨ De är inte så höga så de är helt ok att gå i och framförallt älskar jag färgen!
Sneakers är ju alltid skönt att gå i och de här ljusrosa från Jennie-Ellen är ju både sköna och superfina. Perfekta vardagsskor i vår. Enkla med roligare än ett par vanliga vita sneakers ?
Djurmönstrade skor piffar ju också till vilken look som helst. Som de här från Billi Bi (förra året men finns ett par liknanade här!) ✨Så snygga! Och sköna för att ändå ha rätt hög klack! ✨
Så mitt lilla modelöfte till mig själv är att bli bättre på att bära lite mer färgglada skor nu i vår och sommar. För det gör verkligen mer än vad man tror för ens outfit ✨ Håller ni med?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!