Om min jäkla sjukvecka….

Hej bästa ni ✨ Jag är ju sjuk och det suger såååå mycket. Jag är så dålig på att vara sjuk. Blir rastlös efter några timmar vilket gör att jag gör saker och blir mer sjuk… Suck! Det började i alla fall i tisdags när jag och min assistent Anna var i Gallerian och plockade till mina Instagrambilder jag tar för dem. Då började jag känna hur det kom krypandes… Men eftersom jag är egenförtagare, har deadlines och det bara är jag som kan göra jobbet är det bara att bita ihop. Vilket jag gjorde och jobbade på…
På kvällen kände jag mig väldigt trött men hade osat till en härlig middag med LÓccitane som jag också samarbetar med i år och vill ju såklart komma då ✨ Så jag åkte dit men gick hem efter förrätten för då började jag känna mig riktigt dålig…
Men jag hann få i mig denna härliga förrätt i alla fall ✨ Så god!
Och de hade fixat så fint! ✨ 
På onsdagen jag en intervju på morgonen till en viktig kampanj jag ska vara ambassadör för så det vill jag inte ställa in och efter det var det dags att rigga för mitt event med Lee. Det gick helt ok men jag kände att jag började bli sämre och sämre. Men när gästerna kom blev jag superpigg och så fort de gått supertrött.. 
Men när jag vakande i går (torsdag) alltså herregud. Jag mådde så dåligt!! Eftersom jag var så täppt kunde jag inte andas med näsan så jag hade andats med öppen mun hela natten så när jag vakande var jag heeeeelt uttorkad i munnen. Det var så länskigt. Jag petade på min tunga med fingret och det var som att ta en på en torr sten, haha sååååå äckligt. Så jag fick blöta munnen med vatten och sen spotta ut för det gick inte at svälja… alltså jag mådde så dåligt, haha.. MÅSTE ta det lugnare nästa gång jag är sjuk. Men det är fan svårt att veta hur man ska göra tycker jag när man har event och intetervjuer inbokade som lixom ingen annan bara kan hoppa in och ta över…
Hade en fet t-shirt på mig i alla fall ?
Efter jag blött munnen och tagit en dusch åkte jag till mamma. Hon har opererat höften så vi har planerat länge att jag skulle hjälpa henne den här dagen, bara det är jag typ mådde sämre än hon.. haha.. Jag låg på soffan heeeeela dagen i går och sov till och från.. Var riktigt risig alltså. Men i dag efter jag knaprat lite ipren och gick ut i solen kändes det bättre. Eller så intalar jag mig det för det är så galet tråkigt att vara sjuk. Jag får verkligen krup. Jag går inte att ligga inne längre. Speciellt inte när det är livet väder ute. Men nu sitter jag hemma och tar ikapp lite jobb och sen ska jag träffa en kompis på stan men inte göra något galet utan bara ta en fika för att göra någoting i alla fall ? Sen blir det myskväll på soffan! Hoppas ni mår bättre och att ni ha en grym fredag! Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Krya på dig Jossan! ÄLSKAR tishan också! <3

    Rakele 2017-05-13 09:45:13 http://nouw.com/rakeles
    Svara
  • Har du tänkt på att du kan smitta ned alla andra? ? Men förstår till rastlöshet! ? Krya på nu i helgen! Kram

    Angelica 2017-05-13 09:33:11 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!