Vi ses på loppisen!

Glad söndag ✨ I dag är det ju loppis på drömmis (Södermannagatan 18) mellan kl 12 och ca 15/16. Hoppas vi ses ?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Tack för loppisen och att du orkade trots sjuklis! <3 sånt mysigt häng och jag och min syster pratade efteråt om att det trots att det var massa folk, så var alla SÅ gulliga! Inga hårda armbågar eller klampa på folks tår :))) superglad för den fina glittriga leetröjan jag köpte av dig <3

  Josefin 2017-05-15 10:07:11 http://None
  Svara
 • Så kul att få träffa er idag på bloppisen!! Och tack för en bra shopping hehe…!
  Har lagt upp lite bilder på min blogg om du är sugen på att gå in och kika!!

  Ha en fin kväll. 🙂
  KRAM

  Merelle Yakoub 2017-05-14 22:38:24 http://None
  Svara
 • Hej fina Josefin!
  Jag har precis börjat lyssna på din och Vanjas poddcast och jag har inte läst era bloggar innan det, inte nu heller för den delen om jag ska vara ärlig, men jag har fastnat totalt för er podd!
  På bara 2-3 veckor har jag sträcklyssnat på er podd och lyssnat ikapp nästan alla avsnitt. Jag lyssnar när jag är ute på prommis med hunden, när jag är ute på löprunda, när jag cyklar fram och tillbaka till jobbet, på gymmet, ja typ överallt är ni med mig.

  MEN! Mitt stora issue är att ni har alldeles för låg volym! Reklamen i början är lagom hög men sen när ni börjar prata sänks volymen. Jag får ha på högsta volym på min telefon och ändå hör jag er inte ibland när det typ blåser ute, det är mycket trafik eller man går förbi någonstans där dom bygger.
  Flera gånger har jag fått avbryta er podd och sätta på musik istället för att jag ändå inte hör något när ni pratar. Så trist! Önskar därför att ni kunde ha en högre grundvolym, hellre att man får sänka lite än att ha på högsta och ändå inte höra er. <3

  Denise 2017-05-14 22:12:50 http://None
  Svara
 • Måste bara säga att ni är så jävla bra<3 Allt ni gör just nu är så jävla bra, läste nyss Vanjas inlägg som ert samarbete med Tom och det är så fint de ni gör tillsammans med dem. Denna bloppisen var ju helt underbar sitter nu i min Daisy grace morgonrock och bara njuuter av att jag har fått följa eran framgång!!

  Ida25252520Hedlund 2017-05-14 20:46:50 http://hedlundss.blogg.se
  Svara
 • Så himla mysigt att kika förbi! Fick med mig så mycket fint.
  Man får för sig att man nästan känner er så det blir onekligen lite märkligt när man inser att ni inte vet vem man själv är??tack för idag!?

  Desirée 2017-05-14 20:31:47 http://None
  Svara
 • Åh det var så härligt att vara där, sitter i nya jeans och blus och skriver det här! <3

  Rakele 2017-05-14 14:22:40 http://nouw.com/rakeles
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!