Varför jag älskar den franska stilen ★ (och så kopierar du den!)

 
Just nu är jag ju helt besatt med den franska stilen. Jag har ju bloggat och pratat i podden om dessa fantastiska fransyskor jag följer på Instagram som jag blir så galet inspirerad av. Jag som allra oftast tycker att ”more is more” inser ju att det enkla faktiskt väldigt snyggt när jag ser dessa brudar ✨ Det kanske beror på att det just nu är superhett med den franska, enkla stilen. Alla butiker är fullproppade med den klassiska omlottklänningen i blommiga tyger eller de randiga topparna och de slitna, ljusa jeansen ✨ 
En del av mig drömmer verkligen om att bo i Paris. I alla fall ett tag. Det vore magiskt att ha en sån här balkong och se ut över de franska hustaken! Och att ha den här tjejens  garderob ✨
Tips att följa henne på Instagram för grym Paris-look-inspiration (klicka här!)
En annan fransk brutta som är helt magisk att inspireras av är min favorit Jeanne Damas. Hon är inte bara OTROLIGT vacker utan är den perfekta franska stilen ✨ Tips att spana in hennes egna klädmärke för att hitta gryma typiska franska plagg – Rouje ✨
Hon har ju verkligen den klassiska franska stilen. Enkelt, natruligt och ser ut som om hon bara slängt på något som låg framme. Den looken som jag just nu ÄLSKAR och vill ha själv ✨ Älskar de kattformade solisarna!
Ett plagg som alltid finns i de franska brudarnas garderober är ju helt klart ljusa jeans! Helst vintage och lite slitna, de här ser ju bara helt perfekta ut ✨ Om ni inte redan följer denna fantasiska tjej måste ni göra det och ni hittar hennes Instagram här! ✨
En annan favorittjej som också rockar den enkla franska stilen men som inte ens är fransk är Lucy Williams. Jag fullkomligt älskar hennes stil och hennes blogg (hittas här!) som jag spanat in regenbundet i flera år ✨
Hon har en enkel, stilsäker och fransk stil som jag älskar. I bland tycker jag den kan bli lite för tråkig men just nu älskar jag den ✨ Så fint med blommig klänning, skinnjacka och korgväska. Vill ha hela looken rakt av! 
Ränder och ljusa jeans är ju verkligen ett måste i den franska garderoben och den är looken är ju superenkel men så snygg! ✨ Ni hittar hennes Instagram här!
 
Inlägget innehåller annonslänkar
Randig polo (här!) Väska (hittas här!) Scarf (här!) Blommig blus (här!) Halsband (hittas här!) Jeans (här!) 
Här är lite tips på plagg som behövs för att kopiera den franska looken ✨ För det finns ju några plagg som finns i ALLA fransyskors garderober! Den randiga tröjan är ett måste, den röda detaljen som passar perfekt som en scarf, personliga guldhalsband, en klassisk enkel väska, den blommiga blusen och såklart de ljusa jeansen ✨
Är ni också inne på den franska stilen just nu? Och har ni några grymma franska bruttor eller tjejer som rockar den franska stilen att tipsa om?
Puss ?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Nya böcker jag längtar efter att läsa är: Parisian Chic Look Book: What Should I Wear Today?: Ines de la fressange senaste. Och ny Beauty bok som heter: The French Beauty Solution och danska hygge boken.

  Katja 2017-05-19 08:41:16 http://None
  Svara
 • och klädbutiker som jag vill besöka med. Men i böckerna kan man hitta också sina personloga favoriter. Så tipsar gärna att läsa Bright Lights Paris: Shop, Dine & Live…Parisian Style: Angie Niles och den blåa lilla boken som heter: Parisian Chic
  Av ines de la fressange och Ines de la Fressange & Sophie Gachet och sen finns det såklart den röda boken med samma namn med.

  Samt det har kommit två nya böcker som har kommit för iår, inom franskt Beauty & mode återkommer jag mer om när jag läst det.

  2017-05-19 08:38:20 http://None
  Svara
 • Ines de la fressange gillar jag! <3 kan tipsa om några böcker om man gillar det franska modet.

  Katja 2017-05-19 08:30:11 http://None
  Svara
 • jag är inne på sydstatsstil just nu ^^ tyvärr verkar inte modet hålla med!

  2017-05-16 14:10:40 http://None
  Svara
 • Jag är också helt besatt av den franska stilen och tjejerna. Följer samtliga tjejer och kan även tipsa om att kolla in modellen Louise Follain 🙂
  Bisous <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Marianne 2017-05-16 09:55:02 http://mariannelle.com
  Svara
 • Håller med Sallie,kolla Samantha Marias blogg & instagram!

  Daniela 2017-05-16 09:04:20 http://None
  Svara
 • Tycker du ska kolla in Samantha Maria om du inte redan gjort det! Tänker väldigt mycket på henne av detta inlägg, hon har en youtube kanal där den stora inriktingen är stil, hennes instagram och blogg heter @samanthamariaofficial Jättehärlig!?✨

  Sallie 2017-05-16 08:11:06 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!