Viktigt på riktigt ❥

I samarbete med TOMS & Nilson Shoes till förmån för SOS Barnbyar
Jag och Vanja är så otroligt stola över att släppa nyheten om att vi gör ett samarbete med TOMS och Nilson Shoes till förmån för SOS Barnbyar som är SÅ magiskt och fint på alla sätt som finns! ✨
Vi är ambassadörer för detta faktastiska samarbete och har därmed valt ut varsin favoritmodell från TOMS kollektion. Och för varje par som säljs av våra favoritmodeller ger Nilson 100 kr och TOMS 100 kr till SOS Barnbyars skola i Les Cayes på Haiti. Alltså 200 kr PER SÅLT PAR går direkt till denna skola, helt magsikt ju ?
Här är mina favoriter! Ett par enkla, snygga sommarskor! Förutom att TOMS gör finfina saker så ger de alltid bort ett par till ett barn som behöver varje gång de säljer att par skor. Så himla bra!! ?
 Här är Vanjas favoriter, lepard! Som jag också älskar ?
Många av barnen i skolan dit pengarna går drabbades hårt av jordbävningen som 2010 ödelade stora delar av Haiti. Många av barnen har förlorat familjemedlemmar och vänner. Omkring 300 barn går på skolan, som blivit en viktig knytpunkt för hela samhället ? Skolan driver också en vattenanläggning som förser många av de boende i området med dricksvatten. Barnen är i åldrarna 3-14 och får gratis skolgång av utbildade lärare, tack vare SOS Barnbyars insatser ✨ Och det är så otroligt fint att vi tillsammans kan vara med att bidra!
 Så dealen är alltså att när du köper något av dessa finfina par som dina perfekta sommarskor går hela 200 kr per sålt par alltså till skolan på Haiti. Plus att TOMS som vanligt skänker ett par nya skor till ett behövande barn för varje sålt par såklart ?
Vi hoppas att ni tycker detta är lika superbra som vi tycker och att ni bli taggade på att både köpa skorna och därmed bidra med hjälp till detta otroligt viktiga arbete  ✨
Läs mer om projektet och titta nämre på skorna här!

 Vill bara understryka att jag och Vanja gör detta enbart med kärlek. Inga stålars går till oss på något sätt. Vi vill vara med och hjälpa till och nu hoppas vi att ni också vill det ? Puss och kram!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åh vilket fint samarbete! Jag var på Haiti för några år sedan och det faktum att pengarna går just dit gör mig varmt i hjärtat.

  http://nouw.com/bellss

  Bella 2017-05-17 15:52:01 http://nouw.com/bellss
  Svara
 • Så himla fint samarbete!! Så himla bra att de skänker så mycket pengar<3

  Emelie 2017-05-16 19:01:33 http://juniflickan.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!