Sockerberoende, skrattanfall och osminkat i veckans poddis ★

Glad onsdag på er önskar jag från sjuksängen som jag inte kommit ut i dag…. suck. Tur att jag hade ett rykande färskt poddisavsnitt att lyssna på i alla fall ✨ Och ett väldigt roligt sådant. Vi flamsar loss pga av trötta, sjuka och sega hjärnor. Men det blir väldigt kul. Vi bjussar loss som vanligt!
Vi börjar med att prata om loppise på drömmis som vi hade i söndags (tack alla som kom!) sen kommer vi in på det här med socker. Och framförallt mitt sockerberoende… Jag berättar hur jag drömmer om sötsaker och känner dofter som inte finns.  Måste ta tag i detta nu! ?
Vi snackar också om det med att vara osminkad. Det är ju rätt jobbigt faktiskt. Eller det tycker vi i alla fall. Och som jag utlovade kommer jag snart pubba bilder på mitt osminkade fejs som jag hade när vi spelade in poddisen. Håll utkik! Och hoppas ni vill lyssna! Puss på er bästa ni ?
Psst! Glöm inte att följa oss på Facebook (klicka här!) ?
 
 
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!