Bilder från vår succéloppis ★

I söndags hade vi ju jag och Vanja loppis på drömmis. Det bröjar bli en tradition nu ? Så kul! Det är ju dock lite oroväckande att vi båda har så galet mycket kläder…. Ska verkligen bli bättre på att shoppa mer second hand igen! Men vi är glada att de plagg vi känner oss klara med får hitta nya hem. Det spar ju på planeten! ? Vi var på plats tidigt för att bygga upp vår ”butik”, jag kämpade på även fast jag var supersjuk. Men var så taggad på dagen så glömde nästan bort det! 
Och peppen blev ju TOTAL när vi gick ut och såg kööööööön! Ni ser ju att jag håller på att explodera… Haha, jag blev SÅ GLAD!! ? Men också orolig, ”HUR SKA NI FÅ PLATS?” var det första jag sa när jag såg hur lång kön var.
Och alla fick inte plats, utan vi fick köra ”en in, en ut”…. haha. Vi är så glada över att så många som hängde på låset för att hänga och fynda på drömmis ?
Såklart bjussade vi på godis ?
Fina It Girls bloggare Marelle kom och det var så kul att träffa henne då jag såklart sett hennes blogg på It Girls ? 
Nej, jag har inte stavat fel på Vanja men det fanns inget mer ”j” så hon fick ett ”y” i stället, haha.. Men höörniiii alla som kom. TACK! Vi älskar er, ni är bäst. Utan er ingen poddis ? Vi hojtar när det är dags för nästa. Lär inte dröja så länge… ? Puss och kram!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • ÅÅÅH kul att du la upp bilden på oss! KRAM på dig finis!

  Merelle Yakoub 2017-05-22 21:11:05 http://www.merelleyakou.itgirls.se
  Svara
 • Det var verkligen så kul att komma och fynda på er lopps! Och att få träffa er!! 🙂

  Emelie 2017-05-20 16:59:13 http://juniflickan.se
  Svara
 • Åh hoppas de blir loppis snart igen! Jag va så ledsen för att jag inte kunde komma i helgen. Vore så kul att få träffa er!! <3

  Malin 2017-05-19 21:51:23 http://None
  Svara
 • Har du några tips på vad man kunde göra för att få mer synlighet på sin blogg då man just börjat blogga?

  Anonym 2017-05-19 10:20:54 http://None
  Svara
 • Hej! Det funkar inte att byta bort socker mot socker. alltså från godis till en banan. Även fast det inte är likamycket socker så triggas hjärnan igång. Det är som att ge en öl med låg alkoholhalt till en alkoholberoende. Den kommer bli triggad. Skulle rekommendera lchf eller lchp. Kolla in @antligensockerfri på instagram. Hon bokar säkert in nåt möte med dig. Eller skriv till henne. Det funkar ju att byta ut mot en banan men inte om man är beroende.

  Johanna 2017-05-19 07:42:33 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!