Drömlunch med bästa tjejerna (och nya favoritkillen) ❥

Alltså snacka om att ha världens bästa friskdag ? I får fredag vaknade jag upp och kände mig typ frisk men lite orolig att det skulle vända under dagen men det gjorde det inte. Jag mådde bara bättre och bättre. Och det tror jag har att göra med de här tjejerna. Det var nämligen dags för vår månadslunch! Vi fyra (Jag, Vanja, Maggie och Forni) brukar ses och käka lunch ihop och har det så otroligt mysigt och i går var inget undantag. Bästa lunchen hittills tror jag! 
Dels för att vi fyra alltid har det galet bra i hop men också för att vi har blivit fem. Maggies OTROLIGT SÖTA SON VAR MED!!!! Så jäkla mysigt att ÄNTLIGEN träffa dem ? Jag var ju i New York när denna lilla människa föddes (följde såklart allt på Instagramstories) och sen har jag varit sjuk. Men nu så! Och detta barn alltså, så söt att man får ont!! 
Titta på honom! Har ni sett något gulligare? Så himla häftigt att han är här nu! ?
Och denna supermamma då? Alltså jag är så IMPONERAD av Marguex!! Jag har alltid älskat hennes otroligt positiva och härliga energi men nu är det lixom som om att den är pikar! Hon är verkligen den härligaste och coolste mamman! Och så mycket som har hänt sen hon berättade för mig i smyg på sin födelsedagsfest i höstas att hon var gravid. Det känns både som i går men också som flera år sen. Så himla glad för din skull. Grattis till världens finaste son ?
Vi åt på ett nytt ställe som har öppnat i Gallerian som heter Il Molo. Det är inte bara ett vädligt snyggt ställe utan också väldigt gott! Här är våra förrätter ?
Huvudrätter! Mums, jag som älskar pizza högg såklart in på den! ?
Sen var det dags för presenter ? Jag och bästa gullis var såklart superglada och tyckte att det här paketet var sååå gulligt!! 
Av Vanja fick Arnold denna ubergulliga outfit ? Av mig fick han en liten luddig isbjörnsjacka, ni vet en sån med öron. Såååå gullig!
Och såklart fick Maggie en happitröja med texten ”Hot Mama”, tycker jag passar henne perfekt! ?
Sen var det dags för efterrätter och vi kunde såklart inte välja från den supersmarriga menyn så vi tog inte typ allt… ? (jag som varit så duktig med socker i veckan men nu skulle vi ju faktiskt fira!!)
Tack för en MAGISK lunch alla mina fantastiska tjejer. Så glad över att ha er i mitt liv ? PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • ÅÅÅH lille bebis <3 Så söt ju!

  emzi 2017-05-25 18:14:56 http://emmelemzi.com
  Svara
 • Var är dina snygga glasögon från? Kram

  Ida 2017-05-20 16:31:34 http://idakappelin.se
  Svara
 • Hej Josefin! Har snappat upp att du har problem med att hålla dig från socker, hehe. Vill tipsa dig om en snubbe som heter Fredrik Praesto. Han finns i Stockholm och jobbar med hypnos och tankens kraft. Kan säkert låta flummigt, men det funkar. Min mamma var, precis som dig, vääääldigt sockerberoende. Hon gick till Praesto och blev hypnotiserad, nu äter hon bara socker vid speciella tillfällen typ. Samma med min pappa, han hade rökt i 40+ år och poff så slutade han direkt efter ett besök hos Praesto. Kanske värt att kolla upp? Kram!

  Sofia 2017-05-20 12:31:26 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!