Den franska lilla klänningen ❥

Happy Monday! Well, typ happy Monday. Fortfarande inte helt frisk och känner mig rätt sänkt men ändå glad. Lite extra glad eftersom ni var så gulliga och öste över med kärlek i går när jag la upp min video ?? Haha så mysigt! Häligt att få leva ut kärleken på alla plan. Nu har min familj träffat honom, mina vänner och så ni! Underbart! Så lycklig!
För att övervinna min lilla sjukhet som finns kvar tog jag på mig en glad outfit för att liva upp. Och jag har ju snackat en hel del om den franska stilen på sista tiden. Och i dag är inget undantag. Jag slängde på mig den här lilla klänningen som känns väldigt fransk och som finns i mängder av varianter just nu ✨ Jag har köpt typ fem olika.. ?
Min kan du hitta HÄRPsst! Annonslänk!
Tog även min nya korgväska (som jag hittade på FatCat, min favoritinredningsbutiken här på Söder) som också är typiskt fransk ✨
Hoppas ni har en fin start på veckan ? Hörs sen! Puss och kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Underbar klänning ? Annonslänken fungerar inte? Vart är den från eller vad är det för märke? Tack för en inspirerande blogg????

  Emelie 2017-05-23 22:55:51 http://None
  Svara
 • Älskar trenden med klänning över jeans – så snyggt 🙂
  xx
  http://mariannelle.com

  Marianne 2017-05-23 16:16:29 http://mariannelle.com
  Svara
 • Stort grattis till er, ni var så fina tillsammans på videon! Det vore verkligen roligt att höra hur ni träffades! Jag är nybliven singel efter 5 år och känner mig därav lite vilsen i singellivet. Träffar man killar ute, är det värt att Tinder-dejta mm? Kom gärna med några tips – kanske är frågan värd att diskutera i ett eget inlägg? 🙂 Ha en superfin dag! <3

  Johanna 2017-05-23 06:40:29 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!