Fula namn, min nya kille och om varför man måste ha ett varför ❥

Hej på er alla fina poddislyssnare ? Hoppas ni mår super och att ni har eller vill lyssna på veckans poddavsnitt. Vi snackar lite spontant om fula och fina namn, såklart frågar Vanja om Chrisitan och jag svarar (men tycker det är lite jobbigt….) ? Vi pratar också om varför det är så viktigt att ha ett ”varför” i livet och att man mer ska utgå från ”hur man vill känna” i livet i stället för att bocka av mål efter mål. Och såklart allt därimellan. En fullspäckad poddis som vanligt! ?
 
Måste bara säga att jag är så otroligt glad över att ha denna otroliga kvinna vid min sida. Så tacksam över att universium förde oss samman. Vi är så lika men olika. Vi har så kul, jobbar bra ihop, är bra på olika saker, kompletterar varann varandra och framför allt skrattar mycket. Det finns inget jag inte kan dela med henne och en sån vän förtjänar alla att ha. Att jag dessutom får ha henne som min ”partner in crime” är helt otroligt. Love u Vanja! ?
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Mer såna där videos tack! Så kul! =)

  Karina 2017-05-28 14:38:59 http://www.samlalan.nu/samla-lan-lendo/
  Svara
 • Läste rubriken aaaalldeles för snabbt så för en sekund trodde jag att det stod "VARFÖR MIN FULA KILLE" blev sjukt fundersam över att sådär elakt brukar inte Josefin utrycka sig…. hahaha, jaja, ÄLSKADE podden!?✨

  sallie 2017-05-26 23:01:21 http://None
  Svara
 • Rolig video ???

  Sofia 2017-05-26 21:42:37 http://sofiahager.wordpress.com
  Svara
 • Hej fina du! Kan jag har mitt hår lika kortklippt som ditt (måste dessutom säga att jag blev så himla avis på din fina frisyr att jag klippte håret ännu kortare?) MEN jag lyckas inte få det lika snyggt som ditt:( tycker att ditt hår lägger sig så himla snyggt eller hur man nu ska beskriva det… så min fråga är hur stylar du till det?? Och tips på olika frisyrer som man kan fixa med kort hår! Skulle vara SUPER om du kanske ville skriva ett inlägg om hår och frisyrer! Kram på dig!

  Susan 2017-05-26 18:08:28 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!