Say It With Your Brows ★

I samarbete med Veet
Jag ÄLSKAR ögonbryn och för alla er som också gör det har jag ett grymt tips! Nämligen Veets nya Beauty Styler som passar perfekt för att forma och trimma brynen 😉 Du kan både fixa formen, göra så att alla ögonbrynsstrån är lika långa eller trimma bort nytt stubb. Så himla bra ✨ Och den funkar lika bra att använda under armarna eller att fixa till biknilinjen om man vill det ✨ Ett enkelt och smart verktyg som piffar till utan att göra ont ? Bra grej tycker jag! Hoppas ni kikar in video där jag visar hur den funkar och om ni blir sugna på den kan du köpa och läsa mer om produkten här! Puss och kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!