Afternoon tea med Deo Doc och underbara tjejer ❥

I samarbete med Deo Doc
Hej på er alla gullisar  ✨ För några veckor sen var jag med de här gullisarna på en afternoon tea på Hay Market som härliga Deo Doc tjejerna hade styrt upp ✨ Så himla mysig eftermiddag!
Vi började med en drink nere på Greats som är så himla fint och har precis samma färger som Deo Docs förpackningar, väldigt passande ? Vi skålade för att Deo Doc nu säljs i Åhléns butiker, hurra!! De finns även i de fysika Lykobutikerna ?
Så fint med allt rosa ?
Sen gick vi upp på detta superfina rum för att njuta av en mysig afternoon tea tillsammans ✨ 
Så himla gott! 
Vi hade supermysigt häng och snack om allt mellan himmel och jord. Och såklart om Deo Docs senaste produkter som vi doftade på och gick igenom allas favoritprodukter! 
Vissa av er har säkert stenkoll på Deo Doc men vissa av er kanske inte har någon aning? Deo Docs produkter är intimvårdsprodukter som bla intimtvål, intimdeodorat (för man har precis samma svettkörtlar mellan benen som man har i armhålorna) och så är produkterna väldigt tjusiga! Produkter man lixom vill ha framme för de är så fina! Och för min del är det självklart att använda anpassade produkter i stället för vanlig tvål när det gäller den typen av intimvård ✨ 
Och nu har de även lanserat en grym rakningsserie som jag älskar! Min hud blir lätt irriterad när jag rakar mig men det har blivit så mycket bättre nu när jag följer deras tresteg-rakning. På riktigt stor skillnad!! ? Läs mer om alla produkter här!! ?
Rakningsprodukterna tillhör Honolulu Breeze serien och innehåller en förberedande olja, ett raklödder och en ”after shave” kräm som du använder efter du rakat. Och dessa tre produkter tillsammans gör att huden inte blir lika irriterad när du rakar och att håret växer ut långsammare. Så skönt! ✨
Såklart tog vi fina bilder på rummet, här fotar jag fina Forni ?
Så himla roligt att jobba ihop med dessa grymma systrar som står bakom Deo Doc. Jag tycker de gör ett grymt jobb! En av dem är gynekolog och kan verkligen detta med intimvård och det är så intressant att höra dem berätta om varför de startade detta varumärke. Efter att de undersökt hur tjejer och killar tar hand om sina underliv eller snarare hur man inte tar hand om sitt underliv. Det är otroligt vanligt att folk använder parfym eller parymerad tvål för att inte lukta illa i underlivet och detta är såklart inte bra alls och rubbar balansen ännu mer. Och när de insåg hur många som googlade på frågor om intimvård, illaluktade underliv mm bestämde de sig för att skapa produkter för detta! Så himla grymt tycker jag! För det känns ju inte superkul att ha en tvål från apoteket som ser medicinsk ut hemma på badrumshyllan. Utan nu kan både tjejer och killar ta hand om sitt underliv på ett bra sätt och ha snygga produkter i badrummet! Superbra ju! Tips till er om ni inte testar! Puss ?
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Josefin: Tack!! ✨?✨?

  Emma 2017-05-28 20:34:49 http://None
  Svara
 • Ni ser alltid ut att ha så mysigt!! =)

  Karina 2017-05-28 14:37:20 http://None
  Svara
 • Hej Josefin! Tack för en underbar blogg! Du är bäst?✨ Du tipsade om en bok för ett tag sen i poddisen, när du pratade om att tro på högre makter, HP ?
  Minns inte vad den hette, men skulle så gärna vilja läsa den…?

  Emma 2017-05-28 10:16:27 http://None
  Svara
 • Det ser alldeles underbart ut! Både förpackningarna och självklart tea-tillbehören 😀

  2017-05-27 16:32:57 http://None
  Svara
 • Tack för ditt svar tidigare. Jag undrar om det r du som är administratör för ItGirls Facebook sida och om du i så fall kan lägga in mig som administratör? ??

  2017-05-27 13:10:23 http://None
  Svara
 • Verkligen superfina förpackningar!

  emzi 2017-05-27 13:03:19 http://emmelemzi.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!