God morgon ❥ Min nya favoritfrukost!

God morgon på er ✨ Hoppas ni har haft en fin måndagsmorgon. Det har jag! Jag började med en morgonpromenad i solen och sen den här härliga frullen för att bli redo för en ny vecka. Efter att jag varit sjuk förförra veckan och att förra veckan var en halvvecka pga av röda dagar mm har jag så mycket att ta tag i den här veckan ✨ Och jag känner mig så peppad! I går när jag la mig lixom längtade jag till att få komma till kontoret och styra upp allt.. Men jag får ofta en sån känsla när jag har det lite rörigt eller varit ledig lite längre än en helg och det tackar jag för. Älskar att känna peppen ✨
Jag satt uppe rätt sent i går och redigerade vloggen som jag och Anna filmade i fredags och under dagen kommer den upp på bloggen. Så kul! Där visar jag även min nya favoritfrulle som ni också ser här på bilden ✨ Efter att ha ätit gröt med jordnötssmör varje dag sen i somras kände jag att det var dags för en ny och lite fräschare frukost. Min kompis Martina tipsade om att hon käkade kvarg med bär och nötter så jag kopierade det rakt av ?
Nyttigt, fräscht och supergott! Mums ? Hoppas ni får en underbar dag i detta underbara väder. Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!