Det finns så mycket att fira just nu!

Den här veckan har det hänt så mycket! Det har varit superstressigt och galet fullt upp men så himla kul! Och såklart ska man fira när det händer bra grejer. Och det har jag verkligen gjort! I tisdags gick en av mina största drömmar i uppfyllelse. Jag signade med bokförlaget LAVA för min första bok! Hurra, jag så jäkla glad! Under våren har jag haft kontakt med olika förlag, jämfört avtal och känt efter. Och nu landade det i att jag kommer göra boken tillsammans med LAVA och det känns så galet bra! Jag har verkligen fått ett superteam och är galet taggad på att påbörja denna resa! När jag började läsa journalistik när jag var 20 år sa jag att jag skulle ge ut min första bok om min nykterhet innan jag blev 30. Det var nog inte så många som trodde att det verkligen skulle ske. Dels för att jag inte hade någon erfarenhet, kontakter men också för att jag bara hade varit nykter i några månader. Men nu står jag här några år innan 30 med ett signat bokkontrakt i handen och det känns helt magiskt! Efter mötet med LAVA gick jag förbi LV-butiken och köpte den här necessären som jag varit sugen på ett tag. Den tyckte jag att jag var värd en dag som denna!!Jag har även flyttat bloggen den här veckan. Till Metro Mode och även det känns superkul och peppigt! Det blir lixom som en nystart på något sätt. Jag vill fokusera ännu mer på bloggen nu och leverera grymma och inspirerande inlägg till er!Och för att fira det och tagga till ännu mer köpte jag en ny kamera som jag är helt kär i!! Jag kör vanligtvis Canon men när jag blev plåtad med den här för någon vecka sen vid en intervju blev jag kär! Så nu kommer jag varva. Den är inte bara supersnygg utan också superbra!! Den heter Nikon Df, så nu är det bara lära mig hur Nikonkameror funkar… Men det går nog bra!Herre gud vilken vecka alltså! Och livet i övrigt är verkligen tio poäng just nu. Så mycket härligt som händer! Hoppas ni också har en toppenvecka! Puss och kram på er och ha en fin kväll! Dream big!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Sjukt roligt ju! Väntar ivrigt på att få läsa boken!

  Emzi 2017-06-18 19:42:36 http://emmelemzi.com
  Svara
 • Så jäkla grym du är, Josefin!! Grattis till allt & till dig! <3

  Moa Håkansdotter 2017-06-13 07:41:55 http://nouw.com/moahakansdotter
  Svara
 • Hej fina Jossan! Du har alltid så himla fina färger på läpparna, vore så roligt om du skulle vilja tipsa om olika läppglans/läppstift/läppennor som du använder? Kanske dina favoriter & hur dom ser ut på läpparna? Behöver inspo 🙂 Kram!

  Johanna 2017-06-04 08:51:20
  Svara
 • GRATTISGRATTOSGRATTIS FÖR BOKKONTRAKTET! DREAM BIG & WORK HARD! 🙂 <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Marianne 2017-06-03 23:31:18 http://mariannelle.com
  Svara
 • You go girl,så kul när drömmar går i uppfyllelse!

  enna 2017-06-03 20:47:50 http://sayyeastofashion.blogg.se
  Svara
 • Stort grattis!!

  Nada 2017-06-03 11:58:40
  Svara
 • grattis!

  hilde 2017-06-03 11:20:12
  Svara
 • Va roligt! Grattis! Tror den kommer bli riktigt bra! Viktigt ämne och bra att du vågar prata om det!

  Paulina Gunnardo 2017-06-02 21:59:20 http://paulina.gunnardo.se/blogg
  Svara
 • GRATTIS Jossan!! Du är GRYM!! Jag tycker att din blogg är så mycket roligare och enklare att läsa nu när du har bytt bloggportal. Det är bra att du har lite större text i dina inlägg nu och att du inte gör emojis så ofta (inget fel på emojis i sig men det blir väldigt rörigt om det är för många i en text)
  Fortsätt fira livet och ha en underbar helg! KRAM

  Hanna 2017-06-02 14:07:34
  Svara
 • GRATTIS JOSSAN!! Du är så himla bäst! Så grymt bra jobbat <3 <3

  Ida 2017-06-02 13:27:19 http://devote.se/idanyborg
  Svara
 • Wow, stort grattis!!! ? heja dig!
  Ser verkligen fram emot att läsa din bok.

  Granit-Lina 2017-06-02 08:07:36
  Svara
 • Åå, jag blev verkligen glad i själen nu när jag läste om ditt bokkontrkat! Så glad för din skull, grattis! <3 (Och även min egen såklart, eftersom jag får läsa den så småningom.) Längtar spännt. Ska dessutom köpa ett X och ge till min bästa vän. Tror att den kanske hade kunnat stärka henne.

  Karolina 2017-06-02 00:04:18
  Svara
 • Så kul för dig och stort grattis till kontraktet!!! Ser fram emot att få läsa din bok när den kommer ut sen. Och GIVETVIS ska du fira med att unna dig härliga grejer! Stor KRAM!

  Isabelle 2017-06-01 23:16:19 http://isabelleburlin.blogg.se
  Svara
 • Fantastiskt! Dream big indeed. Stort Grattis Jossan! ????

  Vera 2017-06-01 22:54:03
  Svara
 • STORT grattis Jossan! Så underbart med ett levande bevis på att allt går bara man vill! Grym brud! ???

  Miccan 2017-06-01 21:42:18
  Svara
 • UNDERBART hörrdu! man ska alltid fira allt bra här i livet, väldigt bra belöningsshopping du gjorde med <3 ser fram emot att hänga med dig här nu istället!

  ISA 2017-06-01 20:50:47 http://isabyl.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!