Hej från Drömmis (dagens outfit!)

Hej på er fina ni! Hur har er måndag varit? Jag har hängt på drömmis i dag och Vanja kom förbi en sväng för att spela in veckans poddis men sen gick hon hem igen för hon har en så kallas ”rövhatssdag”, mer om det får ni höra om i veckans avsnitt som kommer ut på onsdag..

Jag har haft en superbra dag i dag! Den började väldigt stressigt och jag kände att den här dagen INTE skulle bli bra. Jag hade lite lätt hjärtklappning och undrade hur fan jag kan vara så dålig på att planera. Men när jag väl kom till drömmis och började bocka av saker så kände jag mig mer och mer lugn och nu har jag hunnit med en hel del. Till och med en inspelning på Gärdet tillsammans med Uber. Och massa annat som legat och väntat i mejlkorgen så nu känner jag mig strax redo att äta middag och sluta jobba för i dag! Så skönt! I dag har jag på mig den här gulliga tshirten som jag köpte på Urban Outfitters i London i går. Så fin!! Brukar typ aldrig ha blått men gillade verkligen den här blåa färgen, så gullig! Hoppas ni har haft en bra måndag och att ni få en mysig kväll! Jag ska snart möte Christian, käka middag och kanske kolla på en serie för en gångs skull?! Ja, vi får se… Hörs i morgon i alla fall. Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Grymt snygg tröja! Nu vill man ju höra podden!

  Karina 2017-06-07 04:32:14
  Svara
 • Hej! Väldigt fina boots! Var kommer de ifrån? Tacksam för svar! 🙂

  Lou 2017-06-06 12:44:50
  Svara
 • Hej Josefin! Jag skickade en kommentar till dig tidigare om att jag har tagit över redaktörsjobbet på It Girls efter dig och frågade om du kunde lägga till mig som administratör på It Girls facebook sida. Nu har jag skickat en vänförfrågan till dig som du bad mig. 🙂 ??✨

  Evelina 2017-06-06 12:43:20 http://evelina.itgirls.se
  Svara
 • Hej Josefin! Ville bara berätta ett roligt sammanträffande som hände verkligen NYSS. Har aldrig besökt din blogg tidigare, men lyssnade på podcasten med Bråding och Pira där det var ditt avsnitt, medans jag sprang min runda i La Jolla shores där jag bor, och tänkte hennes blogg måste jag kika in på sen och första bilden är när du har på dig tröjan med La Jolla shores!! Sjukt, ialf jätte fin blogg, keep up the good work! 🙂

  @Funnybunnyemma 2017-06-06 06:11:47
  Svara
 • Hej Jossan! Måste fråga dig, vart köper du alla dina snygga boots? Har svårt att hitta lite mer våriga och låga boots utan hög klack på. Tacksam för alla tips ?

  Miccan 2017-06-05 20:52:42
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!