Möhippa, inställda flyg, London och The Box!


I fredags hade vi ÄNTLIGEN vår möhippa för vår kompis Martina Tiger. Jag har väntat hela våren på denna dag och jag har varit livrädd hela våren för att råka försäga mig… Men nu hände det och alla lyckades lura henne! Hon blev upplockad på en motorcykel under sin morgonpromenad för att bli kidnappad till HAY Market sviten som vi hade bokat! På plats fick hon ta en dusch och byta om till de kläder vi packat ner till henne samma morgon medan hon åkte motorcykel!! Det var så kul att se hennes reaktion när hon kom in i sviten där vi alla väntade!

Vi var där 7.30 för att fixa, blåsa ballonger och fixa med frukosten. Och det blev så fint tycker jag!

Vi njöt av den härlig frukost och pratade om i fall Martina hade kunna ana något, hur hon trodde hon skulle bli kidnappad mm.. Så kul!! Efter frukosten var det dags för den första leken där alla hade tagit med en sak som skulle symbolisera ens vänskap med Martina. Jag la fram en skål med nötter och hon fattade direkt att det var jag. För vi träffades när vi var 19 år på vårt jobb som hette Tasty House där vi bla sålda nötter (men också godis, glass, bakselser mm) – muuums! Det var tider det! Sen fick hon hoppa i sin tigerdräkt. Eftersom hon heter Tiger i efternamn tyckte vi att den var vääääldigt passande! Så gullig!

Tanken med dagen var snarare att skämma bort henne än ut henne men lite jobbiga grejer fick hon också genomlida. Som att sälja rosor på stan för att skramla ihop till en outfit från Ohio… haha.

Vi hade ju sååååån tur med vädret. Så vi tog en promenad till Norr mälarstrand där vi hoppade på vår Funny Bike och cyklade, spelade musik, skålade och sjön längs rålis. Så roligt!

Sen var det dags att dreja! Så kul! Martina har velat göra det så länge så nu passade vi på! Och det var så roligt. Kan verkligen tipsa om att göra det med ett gäng kompisar. Både kul på plats men också att sen få hem grejerna och kanske kunna dricka kaffe ur sin egna kopp. Så mysigt! Vi drejade på O´learys vid Tolv Stockholm Event Center, tips tips!!

Efter drejningen åkte vi tillbaka till hotellet, åt snacks och kollade på en video som vi spelat in med Martinas blivande man Taha… Det var så kul, fint och kärleksfullt. Sen tog vi på henne det här (haha) och lurade ner henne i en taxi för att åka till ARLANDA!!!
Vi var ÖVERTAGGADE att vi äntligen var vid detta moment som vi längtat efter sååååå länge!

Men i stället för att hamna på vårt flyg till London hamnade vi utanför Uppsala hemma hos Malin föräldrar. För när vi kom till Arlanda, efter att vi fått med Martina (MED ÖGONBINDEL) genom säkerhetskontrollen och beställt middag fick vi reda på att flyget är INSTÄLLT! PANIK!

Vi gjorde att för att försöka lösa situationen men inget gick så vi fick helt enkelt inse att vi inte kunde åka till London den kvällen som planerat utan vänta till flyget dagen efter 15.40!!!! (helt galet att det blev så egentligen nu när jag tänker på det i efterhand. Vilken jäkla tajming lixom). Men som tur var bor Malins föräldrar i ett underbart hur och är helt underbara så det fixade så mycket fint till oss. På kvällen badade vi bubbelpool och myste innan vi la oss och sov. Och jag sov såååå gott efter denna fullspäckade dag!

Vi vaknade upp på lördagen på Martinas födelsedag och Malin föräldrar hade trollat fram en tårta! Vi åt frukost i timmar, snackade om gårdagen och taggade till för London!
Hurra!!! Vi kom med!! Peppen just nu var enorm. Vi hade världens härligaste flygresa då typ vara halva planet var fullt. Vi bytte säten med varann, åt snackas och babblade hela resan!

Äntligen framme på vårt hotel ACE i London och peppen var enorm!
Jag sminkade mig lite extra och tog på glitterklänningen dagen till ära!
När vi kände oss snygga och klara för kvällen tog vi en taxi till Chess Club där vi åt en privat middag i baren. SÅ MYSIGT! Så mysigt att jag inte tog en enda bild…

Men jag tog en bild på min outfit! Klänningen kommer från Gina tricot och bootsen & other stories. 

Efter middagen var det dags för nästa överraskning och det var att vi gick till THE BOX!! Ni som inte vet vad det är – lyssna på veckans poddis som heter ”Rövhattar och gruppsex”…..!!! haha…

Efter The Box gick vi till ett annat ställe och dansade loss till fem då det blev dags att åka hem (och leta mat utan framgång på vägen….)

Söndagen började vi med kaffe på hotellet, en shoppingrunda på stan och sist men inte minst med afternoon tea på Sketch i det rosa rummet. Ljuuuuuuvligt!

Muuuuuuums!
Tänk att du om bara några veckor ska gifta dig. Så himla kuuuul! Längtar så!!

När vi ätit så mycket vi orkade åkte vi mot flygplatsen för att åka hem igen. Det blev 18 intensiva timmar i London och jag tackar de här underbara tjejerna för en grym helg!! Ni är bäst! Och Martina – we love u!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
  • Vilken härlig möhippa! Ni verkar verkligen ha haft roligt!

    Emzi 2017-06-18 19:21:31 http://emmelemzi.com
    Svara
  • Hej!
    Kan du inte smussla reda på vart Martinas fina rosa blus är som hon hade från Sketch i London? Hade passar PERFEKT för ett event jag ska på snart….! Så fin!
    Stor kram

    Lisa 2017-06-11 18:59:05
    Svara
  • Vilken underbar möhippa! Jag lyssnade på podden också och ni verkade ha haft det så himla roligt!
    Var har du köpt den fina svarta blusen med stjärnor?

    Martina 2017-06-09 22:18:40
    Svara
  • Vad har du för läppstift på bilderna där du har glitterklänningen? Jättesnyggt!

    Viktoria 2017-06-08 21:47:55
    Svara
  • Känns som att det caffet är ett måste när man ska till london???

    Enna 2017-06-08 21:39:55 http://sayyeastofashion.blogg.se
    Svara
  • Ni verkar ha haft världens roligaste och mysigaste London-helg! Så KUL! Lite extra roligt att se bilderna nu när man lyssnat på podden, haha 🙂
    Du är så himla, himla vacker också men det kommer ju inte som någon surprise direkt 🙂 <3
    Kraaaaam!

    Ida 2017-06-08 18:40:33 http://devote.se/idanyborg
    Svara
  • Älskar din partyoutfit! Skulle du kunna göra ett inlägg med tips på snygga å härliga outfits att gå ut å dansa med. Vill helst undvika den typiska ”sexiga” outfiten med tighta kläder och smala klackar!
    Tack för allt vardagspepp! Kram

    Tove 2017-06-08 18:17:39
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!