Mina ”vill ha” i sommar

Inlägget innehåller annonslänkar

Äntligen dags för lite mer shoppingtips. Ni frågar ofta om det och jag skulle vilja göra ett om dagen för det är så kul men det tar tid att scanna igenom webbshoppar för att hitta mina absoluta favoriter och sedan lägga ihop mm. Men nu så!! Nu har jag valt att visa vad som står på min önskelista till sommaren. Jag vill ha alltihop!

Såklart vill jag ha en tid röd, fransk klänning – denna är ju underbar! Fina accessoarer gör ju all skillnad tycker jag och jag skulle gärna resa med detta fina passfodral och den magiska Guccikorthållare – så fint ihop! En härlig strandväska vill väl alla ha och den här underbara hittar ni här!

De här gula solisarna från Céline är ju bara så snygga, (hittas här!) , måste ha i sommar! Och denna stora, härliga scarf (från toteme) som man kan ha som allt möjligt i sommar är ju bara så tjusig! Jag är som ni ser väldigt inne på rött just nu och den här väskan(här!) är ju bara så snygg. Perfekt till vardags!

Att matcha rött och rosa kan ju vara den finaste kombon. Därför vill jag bära ett par ljusrosa sneakers(hittas här!)  tillsammans med mina röda accessoarer!

Vilken är er favorit? Och era måsten i sommargarderoben?

Puss J

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!