Update från inspelning!

Hej bästa ni! Mitt hektiska schema fortsätter även den här veckan.. I morse 07.00 började dagens inspelning och samma sak gäller i morgon. Jag är på plats på EAT Forum här i Stockholm för att filma tillsammans med Tetra Pak. En riktigt intressant dag måste jag säga! Vi började dagen med ett superintressant seminarium och jag ser fram emot fler! Jag är främst här för att intervjua olika personer om hållbar konsumtion och medvetna förpackningsval men hinner också smyga till mig lite spännande info och inspo!

Blev lite starstruck av att se Gunhild Stordalen i verkligheten. Hon är ju bara så jäkla cool och fantastisk! Wow, vilken kämpe!! Och det är på hennes initiativ som EAT Forum har startat och därför känns det extra kul att vara en del av det!

Nu har vi ett break så jag passar på att käka lunch, blogga lite och svar på lite jobbmejl! Hoppas ni har en härlig start på veckan! Hörs sen! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Sjukt fin väska! Får jag fråga vart den kommer från?

    Elisabeth 2017-06-13 10:21:23
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!