Magiskt häng i den alkoholfria oasen ★

I samarbete med Briska Alkoholfri

Ni som haft koll på min blogg senaste veckan vet ju att jag bloggade om att jag skulle vara på plats i Briskas alkoholfria bar ”Alkoholfriheten” på Summerburst. Och nu i helgen var ju Summerburst och jag har alltså varit i den alkoholfria oasen. Och det var så mysigt! Briska har, som jag skrev i förra inlägget, styrt upp den första alkoholfria baren på Summerburst. Vilket jag såklart tycker är helt magsikt! För självklart ska det finnas något för alla att dricka. De hade även skapat en supermysig oas där man kunde komma och hänga mellan spelningarna!

De hade satt upp speglar och hade en glitterhörna så man kunde ”glittra” sig. Så bra!

 Det fanns såpbubblor och polaroidkamera. Hur underbart? Bästa sakerna för att få en härlig feeling!

 Jag hade med mig mina tjejkompisar som minglade med mig i den alkoholfria oasen innan vi gick ut och käkade burgare och dansade vid scenen!

Till min stora glädje kom det ett gäng läsare/lyssnade och hände med oss. Så mysigt!

Så kul att träffa er alla!

Så himla mysig sommarkväll! Tack mina fina vänner för att ni ville följa med, tack alla läsare som kom och sa hej och tack Briska för att ni styrt upp ett superhärligt ställe dit man kunde komma om man vill vara nykter eller bara varva med något alkoholfritt mitt i festivalyran. Det var verkligen en schysst plats som man kan komma till och ladda batterierna, både för sig själv och sin mobil 🙂

Jag säger bara heja Briska som väljer att satsa mer på det alkoholfria nu. Så himla rätt! För visst vill man festa och ha kul även fast man är nykter! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!