Leopardonsdag!

God morgon! Vilken strålande dag det är i dag. Så skönt efter dessa gråa och regniga dagar.

Jag tog sovmorgon i dag eftersom jag jobbar fööööör mycket senaste tiden (lyssna på veckans poddis för mer…) Och nu när jag skulle klä på mig kände jag att jag ville vara lite extra fin denna soliga dag till ära så jag drog på mig min leopardlångklänning från Michael Kors som jag fyndade second hand i New York i våras. Så ser ni något leopardmönstrat swisha förbi i dag är det jaaaag!! Nu ska jag möta upp Vanja för att piffa på drömmis och ha lite workshop. Kul!! Hörs sen och ses på Instagram! Ha en underbara dag! Glöm inte att allt är möjligt och att du kan mer än du tror! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!