VARNING!! Bilder på min allergichock!

Okej, såhär såg jag alltså ut för några timmar sen…. Helt plötsligt i eftermiddags började mitt ansikte svullna upp och det blev bara värre och värre för varje minut… Efter att jag fått kortison och några andra mediciner på mottagning i stan och inget hände utan det blev bara värre och värre fick jag åka in till akuten.. Jag trodde mitt ansikte skulle spricka…

Först när det hände och jag såg mig i spegeln blev jag livrädd och jätteledsen. JAG SÅG INTE KLOK UT. Och någonstans trordde jag att det fanns en chans att det kommer stanna sådär för resten av livet. Och ja då greps jag av panik!!

När vi kom till akuten tog de in mig direkt och började testa mitt blodtryck, kollade massa grejer och så fick jag en ny medicin..

Men inget hände…..


Men sen,  som tur var svarade på medicinen och det började sakta men säkert att gå ner…

Jag hade som tur var bra sällskap med mig som fixade lite att äta. Så ikväll blev det kexchoklad till middag, inte illa 🙂

Efter att det började lägga sig ordentligt så sa de att jag kunde åka hem så jag öppnade kex choklad nr 2 och satte mig i en taxi och nu är jag hemma och bra mår. Fortfarande lite svullen så vi får se hur jag ser ut och hur jag mår i morgon….

Känner mig lite trött.. Inte så konstigt, det var ju verkligen en helkväll för kroppen. Stackars den som fick jobba så hårt.. Men känns i alla fall helt ok nu. Jag kan veta vad det är men nu ska jag ta tester så jag vet garanterat vad jag är så här allergisk mot. Har lixom aldrig fått en sån här brutal reaktion. Jag är ju allergisk mot pälsdjup men då får jag bara lite kliutslag och röda ögon så detta är ju helt nytt… Jag ville bara dela detta med er för det är ju bara SÅ GALET! Alltså ni har inte ens fått se de värsta bilderna.. Jag vågar inte ens visa dem!! Jag trodde verkligen att mitt ansikte skulle spricka… Haha helt sjukt! Men men ingen fara på taket och då får man bara ta lite roliga selifes och vänta på att det lägger sig! Nu ska jag lägga mig och kika på någon serie och sen sooooova. I morgon får ni en update på hur jag ser ut! Puss på er bästa ni!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
28kommentarer
 • Otäckt när sånt händer. Hände mig ca 10 gånger innan jag kom på vad jag var allergisk mot. Men har du fått veta vad det va som utlöste detta på dig?

  Mia 2017-06-29 13:18:10
  Svara
 • OJ!! SÅ bra att du mår bra nu!!! <3

  Karina 2017-06-16 21:12:39
  Svara
 • Ugh! Hoppas du mår bra nu. Det tar ett tag innan reaktionen går över (jag hade något med min mun flera år sen) men det värsta är över. Krygga på dig!

  Lena 2017-06-16 19:28:36
  Svara
  • Svar på Lenas kommentar.

   Åh nej… jag hoppas verkligen detta släpper snart!! Håll tummarna!! Kram!!

   josefindahlberg 2017-06-16 19:38:04
   Svara
   • Svar på josefindahlbergs kommentar.

    Jag menade att det värsta är över för dig 🙂 Chocken när det precis börjar eller man ser sig själv för första gången är det värsta.
    Krugga på dig! Lägg dig i sängen och njut lite av denna magiska söndagkänsla 🙂

    Lena 2017-06-18 10:20:17
    Svara
 • Nej usch stackare! Tur att det är bättre idag men ja, du borde verkligen göra åtminstone ett dropptest snarast så du vet vad du ska undvika! Jag får liknande allergisk reaktion om jag vistas för länge utan medicin i ett hus med katt, men då är det ”bara” mina ögon som svullnar igen så det inte går att se något, detta var ju riktigt otäckt:/ Vila ordentligt nu fina du!<3

  sallie 2017-06-16 19:23:19 http://sallie.se
  Svara
 • Usch stackare! Har fått några såna reaktioner tillsammans med nässelutslag och efter otaliga allergiutredningar som inte visar nåt är troliga orsaken att det varit för mycket stress under en längre period. Så sjukt att kroppen kan reagera så starkt. Krya på dig ❤️

  Linnea 2017-06-16 12:37:47 http://www.annalinnea.se
  Svara
 • Fina Jossan! Låter skitläskigt. Så creeaapy när kroppen börjar balla ur och man inte alls förstår vad den håller på med. Skönt att det blivit lite bättre, vila ut nu och ta hand om dig! ? Kram! ?

  Jennie Nord 2017-06-16 11:45:11
  Svara
 • Usch va jobbigt!! 🙁 <3 Fick en liknande reaktion när jag va i Grekland på semester. Helt plötsligt på kvällen när jag stod på ett dansgolv så började hela ansiktet + armar svullna upp. Som tur var hade jag mina grekiska vänner med mig som hjälpte mig till sjukhus direkt (och kunde översätta vad personalen sa hehe). Fick en massa dropp/kortison och grejer, och precis som för dig så la sig svullnaden efter ett par timmar. SJUKT obehaglig grej som påverkade mig ganska mycket efteråt eftersom att jag inte riktigt visste vad det berodde på. Fick göra en utredning i Sverige sen en tid senare och då kändes det mycket mycket bättre. Så jättebra att du får göra det på en gång!! Krya på dig! 🙂

  Rosanna 2017-06-16 10:53:08 http://www.rosannagunnarsson-music.com
  Svara
 • Men Gud vilken allergichock! Skönt att det la sig till slut och hoppas du känner dig på banan idag <3

  Angelica Zetterström - Ekomorsan 2017-06-16 10:10:36 http://www.ekomorsan.com
  Svara
 • Usch stackars, hoppas det lägger sig fort <3. Jag har födoämnesallergi och har också åkt på det där, sjukt läskigt. Idag fick jag inte upp ögonlocken och har klåda i ansiktet.. Det är svaret efter en intensiv period har min egna kropp lärt mig, så precis som vissa redan nämnt kanske det beror på en blandning. Om du är överkänslig mot något så är kroppen extra känslig när du är stressad. Men det där får du förhoppningsvis svar på snabbt! Kram till dig

  Desirée 2017-06-16 08:15:18
  Svara
 • Hoppas du mår bättre idag!! ? Och tack för en stört bra poddis denna vecka! ?✨??

  Sara 2017-06-16 07:21:41
  Svara
 • Oh jävlar!! Satan va svullen ? Skönt att de gått ner och att du mår bättre! ❤?

  Malin 2017-06-16 01:22:39
  Svara
 • Men jisses stackare va läskigt! ? Skönt att du mår bättre och vi ska hoppas att du aldrig behöver vara med om det igen ?

  Miccan 2017-06-16 00:10:35
  Svara
 • ❤️❤️❤️

  Sandra Hedman 2017-06-15 23:29:54 http://nouw.com/sandrahedman
  Svara
 • Hoppas du mår bättre❤! Har själv råkat ut för flera allergi chockar.

  Lisa 2017-06-15 22:51:17
  Svara
 • Men fy stackare!!! Hoppas du mår bättre och glöm inte att iallafall försöööööka ta det lite lugnt och ta hand om dig ?

  Emma 2017-06-15 22:29:06
  Svara
 • Men guud!! Fy va läskigt!! Hoppas du mår bättre snart <3 stor kram o krya på dig!!

  Kristina 2017-06-15 22:25:36 http://nouw.com/kristinalicerika
  Svara
 • Men gud stackare! Ingen kul grej att behöva gå igenom för dig ? själv sitter jag med en skum hud-grej där mina blodkärl spricker innanför huden och ger mig knallröda utslag på ben,armar, mage och rumpa och har haft det i 7 v nu,får vara grymt tacksam över att det inte är farligt,smittar eller finns i ansiktet ? vi får vara två små sjuklingar nu och jag skickar lite styrkekramar till dig!

  Camilla 2017-06-15 22:17:52
  Svara
 • Åh fy stackare! Hoppas det lägger sig och försvinner helt snart.
  Jag har fått den sorters allegishock som enligt akuten var stresreaktion. Tänkte på ert senaste poddavsnitt och att du hade så mycket att göra. Hoppas det bara var en reaktion på något du ätit så klart men kanske kan vara bra att veta att även stressshock av den typen finns tydligen ?
  Krya krya ???

  Tanja 2017-06-15 22:10:57
  Svara
 • Oj, fy! Hoppas du mår bra nu. 🙂

  Lova 2017-06-15 22:06:46 http://www.nouw.com/lovamolin
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!