Supertips för alla kreativa teknikbabes!

I samarbete med Lenovo

Okej, jag har världens coolaste tips till alla er som håller på med teknik, som är modeskapare, kreativa och har ideér utöver det vanliga. Lenovo drar nu igång en tävling där en person får chansen att förverkliga sin idé som förenar mode och teknik.

Det finns ju massa coola kläder och accessoarer som är kombinerat med teknik. Som skor med stegräknare eller träningstoppar med plusmätare. Och nu kan alltså du ta fram nästa stora teknikmodehit! Hur coolt?

Vinnaren får ta fram en färdig modell av sin design i samarbete med Textilhögskolan i Borås. Vinnaren får även två timmar coachning av designen Valerie Aflalo (vilken chans!). Man vinner såklart en grym Lenovo Yoga Book för att underlätta sitt kreativa arbete. Och inte minst vinner man 50 000 kr från Lenovo.

Om du känner att detta är något för dig – TA CHANSEN!! Just do it, Make it work och Dream big! Heja heja!

Läs ännu mer om tävlingen här!

Psst! Taggen för tävlingen är #lenovofashiontech

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!