Mina måsten i sommargarderoben ★

Inlägget innehåller annonslänkar

Vi kickar igång veckan med ett riktigt smaskigt modeinlägg. Nämligen vilka plagg som är måsten för mig i min sommargarderob. Jag får mycket frågor från er om shoppingtips, stylingtips och vilka plagg man ska satsa på så  jag tänker att detta inlägg kan svara på flera frågor. Är ni redo? Då kör vi!

Som ni ser först och främst är ju att det är en hel del färg. Jag älskar färg på sommaren men vill inte bara se ut som en glad godispåse hela tiden. Utan jag vill också kunna rocka till min look lite och det ska jag ge mina bästa knep för!

Viktiga plagg och accessoarer att satsa på när man ska matcha färgglatt och en mer gulig stil med lite rockigt är såklart en rockig t-shirt, ett par boots med lite nitar eller silverdetalajer och en skinnjacka. Då kan man med enkla knep få en söt sommarklänning att de lite mer cool ut. Men det går ju också att skala upp och ner. Det kanske räcker med bootsen till klänningen? Eller vill du köra all in så kör du på boots, rockig t-shirt över klänning och en skinnpaj på det. Där får man ju välja själv vilken look man går för!

Men vill man helt skippa den rockiga stilen (som jag både kommer att köra på men också strunta i i sommar) ska man såklart satsa på söta toppar i färg och mönster. Jag vet att jag tjatar om den franska stilen just nu men den är ju så galet snygg (och trendig!). Till den hör ju den här typen av topp som passar bäst med ett par ljusa, vintage Levisjeans och ett par enkla skor. Så snyggt!

Denna klänning är ju också superfransk. Och tillsammans med hatten är man ju tio poäng. Mer somrigt än så blir det inte!

Som ni ser är det flera färger som går igen här. Gult, rosa och blått. Det är lite de accentfärgerna jag fastnat för den här säsongen. Och genom att jag satsat på dem kan jag enkelt matcha dem med varann. Typ ha mina fina Michaela Forni X Flattered skor tillsammans med ljusa jeans och min gula happitröja, så fint!

Såklart tycker jag ALLA borde ha en personlig collegetröja från happitude.se i garderoben. Och vår gula eller rosa färg passar ju perfekt in i sommarens trender! Också trendigt att bära sin outfit med ett budskap! Two in one!

Jag köpte nyss den här supersnygga väskan från Stories för att jag ville ha en ljus väska till min sommargarderob. Jag har helt klart flest svarta och mörka väskor. Men tyckte att den här såg lite härlig och lyxig ut och det passar ju perfekt till en mer rockig look så man bryter av det lite. Så fin tycker jag!

Det är ingen nyhet att jag gillar vintage Levis Jeans. Jag får otroligt många frågor om var jag hittar mina jeans och jag kan säga att jag STÄNDIGT är på jakt! Jag kanske har testat 500 olika par för att ha hittat 10 stycken som passar mig bra! Jag hittar dem såklart second hand och framförallt i Paris och New York! De är min grund till min garderob i sommar. Ni kommer se mig många gånger i ljusa jeans matchat med klänning över, en söt topp eller en rockig t-shirt! De funkar till ALLT!

Magiska klänningar är något annat jag verkligen satsar på till sommaren. För det är så galet skönt att kunna hänga upp hela ens look på ett plagg (så som min leopardklänning jag hade häromdagen). Har man två, tre stycken härliga maxiklänningar kan man rädda många sommardagar och fester! Denna rosa, ljuvliga saker är ett nytt fynd som jag hittade på Stories. Så himla underbar! Snacka om att man kan dra på sig den och inte behöva något mer, kanske ett par slitna boots för att dra ner på ”övergullig, underbar, ljuvlig, härligt”-looken! Eller så kör man all in och drar på ett par rosa klackar! Why not.

Vi har ju varit inne lite på skofronten och boots är ju som ni redan vet ett MÅSTE i min skogarderob. Men jag tycker också det är viktigt med lite mer eleganta, fina, enkla men lyxiga ”bara gå i skor”. Som sagt mina gula från Forni X Flattered och mina nya Gucciskor (som jag tittade på en vintagebutik på Östermalm förra veckan. Helt magiska!) är två par sånna skor som jag kommer att BO I i sommar och kommer ha dem på väldigt många olika outfits. Typ när jag köpet mjölk på Ica, när jag går på middag med Christian, äter brunch med tjejerna eller åker till landet. De funkar lixom till allt!

En annan sak som känner rätt ”inne” i sommar är ju denna nätpåse. Som är så simpel och ful att den blir fin! Jag köpte den här rosa från H&Ms senaste conscious kollektion. Så gullig att ha till stranden!

Nu vet ni lite mer om min sommargarderob och hur jag kommer att mixa och matcha. Frågor på det? 🙂

Och tipsa gärna om era måste-ha-plagg på sommaren! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Vad har du för storlek i happitude-tröjorna? 🙂

  Ellinor 2017-06-20 20:16:24
  Svara
 • Vart är den gula klänningen från ? 🙂

  Linn 2017-06-20 01:17:59
  Svara
 • Var är hatten ifrån?

  Anna 2017-06-19 22:51:57
  Svara
 • Vart är den blåa prickiga klänningen ifrån?? 🙂

  Maja 2017-06-19 22:09:14
  Svara
 • Var den rutiga toppen ifrån? Så himla fin!

  Karin 2017-06-19 15:07:56
  Svara
 • Din stil är så fin! Den rosa klänningen med mönster var så vacker!

  Josefine 2017-06-19 11:57:54 https://daystyle.se/
  Svara
 • Var är det blommiga linnet ifrån? Med volangband! Kram

  Matilda 2017-06-19 10:13:56
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!