Älskar min nya soffa – Men nu då?

För ett par veckor sen fick jag ju hem min nya soffa som kommer från Sofa Company och jag älskar den! Jag älskar att den är mörkare än min tidigare och att den är grön!

Den är väldigt rak i formen och det gillar jag eftersom min andra var lite mer ”pösig”, den här känna lixom lite mer strikt och snygg! Håller ni med?

Och nu när jag har en grön soffa känner jag att jag bara vill ösa på med gröna växter här hemma..

Jag är skitnöjd med min soffa men känner att jag måste fixa resten av vardagsrummet nu. Så att jag verkligen får till mitt drömrum men jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Så just nu är jag inne och letar inpso på Pinterest och jag tror att jag kommer gå på det gröna-boho-men-ändå-lyxigt-spåret..

Men är inte helt säker så behöver lite input.. Har ni några ideér? Vad tycker ni??

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej! Den ljusare gröna pösiga soffan, var är den köpt? Den är jättefin!
  Mvh Lena Sellbrandt

  Lena Sellbrandt 2017-07-16 17:10:44
  Svara
  • Svar på Lena Sellbrandts kommentar.

   Visst är den fin :)) Köpte den här: https://se.sofacompany.com/mobler/soffor/3-sits-soffa/harper-3-seater-sofa-velour-dark-green-walnut-stained-legs Kram!

   josefindahlberg 2017-07-24 00:11:00
   Svara
 • Jag tycker att ditt vardagsrum behöver palettblad! Av sorten china rose tex som är lila/rosa, kolla den liula växten på första bilden i denna länk: http://amelia.metromode.se/2016/01/
  Hur snygg? Även denna: http://elsa.elle.se/trillingarna/

  Det bästa med palettblad tycker jag är att de är så jäkla lättskötta, samt att det finns nåt för alla stilar, finns sååååå många olika färger och former, men just china rose tror jag du skulle gilla 🙂 Går även att föröka superlätt så man kan ha hur många plantor som helst inom ett halvår (perfekt gåbortpresent)! Finns sällan i butik men kolla tradera om du är sugen, annars skickar jag gärna china rose-sticklingar till dig som du kan sätta i jord direkt bara, jag har för många 🙂

  Tilda 2017-07-04 11:27:52
  Svara
 • Tavelramar i samma stil och färg som benen på soffan!

  Sara 2017-07-03 18:54:02
  Svara
 • Hej!
  Tycker också du ska sättas på den lyxigare boho-stilen. En stor snygg rund spegel bakom soffan hade varit snyggt, gärna i tonat glas. Eller två större tavlor. Försök att få det lite mer avskalat trots att du son jag älskar fina saker☺. Ett par lyxiga linnegardiner? Maffiga snygga krukor till fler härliga växter? Ett lite större soffbord i glass? Kanske måla om din byrå i någon grön/blå nyans ta bort vimplar i taket. Centrera en takkamp ovanför soffbordet….. Gör det som känns bäst för dig ?!
  Har aldrig komenterar förrut men älskar inredning så kunde inte låta bli nu!
  Kliar i fingrarna och hade gärna hjälpt dig?
  Lycka till fina du!

  Therese 2017-07-03 01:20:15
  Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   Jaaa, så bra tips!! 🙂 Tack!!! Ska ha med dem när jag smider mina planer. Tack gulle dig! Kram <3

   josefindahlberg 2017-07-04 22:58:24
   Svara
 • Den första inspobilden?

  Jenny 2017-07-02 18:02:52
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!