Min kompis magiska bröllop ❥

I går var vi är ett helt magiskt bröllop där min kompis Martina gifte sig med sin underbara Taha. Ni kanske minns att vi hade möhippa för Martina i London för ett tag sen? (Kolla in det inlägget här!)

Precis innan vigseln tillsammans med Lina!

Så mysigt att ha med den hära!!

Jag och fina Madde som var toastmaster!

Bröllopet höll till på otroligt fina Rånäs slott och vigseln var utomhus i det underbara värdet. Det var en helt magisk stund där fåglarna kvittrade och brudparet var så otroligt vackert. Jag grät från första sekunden jag såg Martina!

Hurra för er underbara människor! Love u!

Brudligan! De här tjejerna har jag känt i nio år och jag träffade alla genom Martina. Jag och Martina jobbade tillsammans på Tasty House när jag var 19 år med att sälja nötter och godis (otippat jobb för mig…). Och med dessa brudar har jag festat en hel del och gjort massa roliga saker. Och jag är så glad för Martinas skull som är en helt otrolig människa. Så glad över att ha henne i mitt liv!

?

Min klänning som jag kände mig så fin i kommer från By Malina! Jag brukar ju sällan vara så här finklädd och just långklänningar av den här finare sorten har aldrig riktigt varit min grej. Men den här gillade jag så mycket och tyckte den passade bra till mitt hår och alla mina smycken. Så jag blev verkligen supernöjd med min look på denna stora dag!

Sen var det dags för vigsel nr 2, den persiska vigseln där jag hade ett uppdrag. Eller ja en replik.. Men i alla fall.  Så himla fin vigsel! Och efter den blev de lixom dubbelgifta! Grattis!

Puss puss!

Bild från middagen när jag laddade upp för vårt uppträdande, en egenskriven rap till 50 cents ”In Da Club” – såååå kul! Har dock ingen bild från er men ska försöka ragga upp!!

Efter middagen blev det tårta, dans och kebab till klockan halvfyra. Sån jäkla härlig kväll med så mycket kärlek. Så himla härlig bild på Christian och Martina. Två favoriter i en bild!

I morse träffades vi alla igen i den stora salen för en frukost. Så mysigt att nästan alla sov över så man kunde snacka igenom dagen!

På frukosten hade jag på mig min blus från Gina tricot, mina nya byxor från Mango och Gucciskor!

Vi hänge kvar på slotten till lunch och sen åkte vi hem, gick en runda på stan för att sen åka hem och äta pannkakor. Och nu ligger vi i soffan och ska kolla på film. Vilken jäkla drömhelg! Tack Martina och Taha för att vi fick vara en del av er stora dag! All kärlek och lycka till er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Fin inpirerande outfit!!

  annika 2017-07-05 22:36:17
  Svara
 • Your dress is so beutiful and i like very much your hair.

  Sari Määttä 2017-07-04 10:04:19
  Svara
 • Hej Jossan!
  Vilket ljuuuvligt bröllop det såg ut att vara. Jag har två små frågor:
  1. Vad hade du för skor till din klänning?
  2. Random fråga, men hur stylar Christian sitt hår?

  Tack för en favvoblogg!<3

  Mirjam 2017-07-03 22:21:51
  Svara
 • Wow, vilka härliga bilder! Och du strålar verkligen! Tänkte höra vart dina fina örhängen kommer ifrån? De lite längre med pärlan? -jättefina?

  Sofie 2017-07-03 12:27:47
  Svara
 • Vilken underbar klänning du hade på dig!

  Josefine 2017-07-03 10:00:21 http://daystyle.se
  Svara
 • Vilka härliga bilder, ser ut som att ni hade underbart! Nu börjar man längta extra mycket till sitt eget bröllop som äger rum om 3 veckor :).

  Merce 2017-07-02 22:07:14 http://meerc.se
  Svara
 • Åh vad fina alla var!

  Snälla snälla kolla upp detta:
  Var är klänningen som Madde hade på sig ifrån? Hon som var toastmaster!! Är
  själv ute efter något liknande till ett bröllop senare i sommar <3

  Amanda 2017-07-02 20:47:49
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!