Jobb, plåtning & picknick

I dag har jag gjort massa roliga saker. Fotat bilder hemma, haft möten på Karlaplan-kontoret, godkänt reklamfilmer för vårt kommande projekt (som lanseras nästa vecka!), jobbat med Christian i Gallerian med att plocka kläder till vår plåtning för deras Instagram och varit på en supermysig picknick som Forni hade tillsammans med Vitamin Well.

Så himla härligt med picknick och en perfekt avslutning för säsongen. Alla bloggkompisar åker i väg på olika håll och det är inte några events som för oss samman fören i slutet av augusti. Så det var supermysigt att få hänga och höra lite om allas sommarplaner. Så härlig onsdag! Nu sitter jag i soffan och bloggar och Christian vid matbordet och jobbar. Vi åt nyss fiskpinnar och potatismos till middag och det är ju bara så himla gott. Back to basic! Hoppas ni har haft en fin onsdag. Puss på er och sov gott!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!