Alla tjejer borde ha en vibrator!

I samarbete med Smile Makers

Som jag hoppar ni har koll på har ju jag och Vanja ett helt otroligt härligt samarbete med  Smile Makers som gör URGULLIGA vibratorer. Och jag tänkte att jag skulle påminna er om detta för det här får man ju bara inte missa!

Något som är helt galet är ju att kvinnors sexualitet i allmänhet förminskas och till och med tystas ner (som om att vi ska skämmas för att vi också vill ha det skönt, eller?). Det finns någon märklig bild av att bara killar går runt och är sugna och tänker mycket på sex men att vi tjejer inte alls gör det. Vilket såklart inte stämmer!

Och hur mycket pratar vi egentligen om sex med våra vänner? Kanske om hur senaste ligget var men inte om hur eller OM vi onanerar. Märkligt ju. För det gör väl alla? Det hoppas vi i alla fall!!

Så för att normalisera att vi brudar också har behov pratar Vanja och jag en hel del om sånt i podden. Sex, onanera mera och om att ta plats i sängen. Och därför kändes det också klockrent att samarbeta med Smile Makers när de hörde av sig. För precis såhär skulle vibratorer se ut om VI hade designat dem; gulliga och härliga produkter som garanterat skänker vardagsglädje. Visst är de underbara?

Titta här: till och med glidmedel lyckas Smile Makers göra till något snyggt!

Och tips tips: ALLA brudar borde ha en vibrator inom armlängds avstånd när det vankas sängkammarmyz därhemma. Vi blir GALNA på alla filmer och teveserier när det det juckas lite fram och tillbaka och kvinnan liksom vrålar av vällust av endast det. Självklart funkar vissa kvinnor så, men många av oss (de allra flesta?) behöver mer än lite klassiskt in och ut för att det ska vara riktigt najs.

Och ska vi ens ha en chans att också få komma (sjukt orättvist att det på något sätt blivit en norm att ett ligg är över när killen kommit?) behövs det stimulans på andra ställen, och då kommer världens finaste vibratorer in MYCKET handy, vill jag lova.

Vi tycker verkligen att alla kvinnor borde ha minst en vibrator hemma, av typ en miljon olika skäl. Spana in alla Smile Makers Modeller här och klicka hem dina favoriter!

PS – Har fått några frågor om frakt och tull. Frakt tillkommer, men ingen tull eftersom produkterna skickas (i ett diskret paket) från Frankrike.

Let us smile!!! Puss på er bästa ni! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!