En underbar dag!

Hej fina ni, hoppas ni har en fin morgon! Jag har faktiskt varit och tränat för första gången på superlänge… Så himla skönt!! Nu har jag ätit frukost och pratat med mamma, så mysig start på dagen. Nu ska jag fota lite jobb med Christian innan det är dags att åka till Karlaplanskontoret och rigga 🙂 Så härlig fredag! Önskar er alla en underbar dag! Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Din positiva anda smittar av sig! Love it ?

  Merce 2017-07-07 14:40:38 http://meerc.se
  Svara
 • Hej! Har du tips på snygga skor?

  Linnea 2017-07-07 11:39:53
  Svara
 • Hej! Vill bara skriva och tacka?
  Träffade dig på powerbabe eventet i Göteborg, och det hjälpte mig jättemycket! Gick direkt till liseberg och åkte det mesta! Heltsjälv haha när jag sen satte mig i bilen och körde mot Sthlm var jsg fylld av pepp.
  Har efter det tagit flera steg mot det liv jag en dag fan ska leva! Bl.a. Varit på Tantra kurs hos maxinne björk(!) haha tack för att du är en sån inspirerande person och jsg skriver här ist för å mejla för å inte fylla din inkorg å addera stress? Kram Jenny

  Jenny 2017-07-07 09:58:04
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!