Redo för Bella & Calles bröllop


Hurra! I dag är det dags för min kompis Bella att gifta sig med sin Calle. Så mysigt! Bella lärde jag känna när jag började pluggade journalistik för sju år sen och vi har varit vänner sen dess. Så himla roligt att hennes stora dag nu är här!! förra helgen var det ju slottsbröllop och den här helgen är det dags för landetbröllop i lada. Så ljuvligt!!

Jag köpte den här klänningen i veckan från Ganni och tycker den passar perfekt för dagens bröllop ✨ Så kul!! Nu är vi precis framme med bilen och kl fyra är det dags för vigsel. Så peppad!! Ses på igstories ✨ Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Fin klänning!

  Karina 2017-07-09 23:03:06
  Svara
 • SÅ snygg är du i den klänningen!

  Amanda Cannon 2017-07-09 02:13:31 http://www.nouw.com/theamandajournal
  Svara
 • UNDERBAR klänning verkligen!! Såg på stories också ?????✨

  Sandra Hedman 2017-07-08 21:01:03 http://nouw.com/sandrahedman
  Svara
 • Helt ljuvlig klänning!!! ? När du får för dig att sälja den kan du pm:a mig ???

  Hoppas ni får en underbar kväll!

  Angelica Zetterström - Ekomorsan 2017-07-08 17:42:55 http://www.ekomorsan.com
  Svara
 • Vilken UNDERBAR klänning och du är så, så fin som vanligt!

  Rebecka 2017-07-08 17:07:29
  Svara
 • Hej Jossan! Jag sitter i skrivande stund på ett tåg & lyssnar på veckans poddis & var tvungen att stoppa poddisen nu efter frågan om att ha gjort någonting elakt mot någon. Jag vill bara säga att det verkligen är så guld värt allt ni delar med er av alla livets dimensioner. Just det där med att ha gjort elaka saker, göra elaka saker, ljuga, behandla folk illa eller själv bli behandlad illa är saker som sällan tas upp. Jag ville bara egentligen bara säga till dig att du inspirerar så otroligt mycket men nu blev det ändå en lång harang här.. Du inspirerar iaf när du är så öppen & delar med dig som du gör. Du är verkligen en helt fantastisk förebild & jag vill verkligen att du ska ta till dig det. Jag är bombsäker på att jag inte bara talar för bara migsjälv när jag säger det. Allt du delar vare sig det är lättsamma, roliga, ytliga, märkliga, mörka, ljupa tankar, så inspirerar du alltid. Du känns som storasystern som är lite klokare, som vet lite mer & har varit med om lite mer saker samtidigt som du är människa, ödmjuk & helt bara digsjälv som inte försöker sätta upp en fasad. Så..TACK för att du vågar vara digsjälv, för att du vågar dela med dig & för att du gör det du gör. Det är guld värt. Verkligen Jossan, det är GULD VÄRT!

  Johnna 2017-07-08 16:22:11
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!