”Your Vibes Speak Louder Than Your Words”

Glad lördag på er bästa ni, hoppas ni startat denna helg med något ni mår bra av. Jag vaknade vid nio, tog en dusch och gick ut på en promenad. Det gör jag varje lördag. För jag pratar nämligen med min ”mentor” varje lördag halvtio och då går jag oftast en promenad för att inte riskera att börja fixa med något hemma medan vi pratar. För våra samtal är väldigt viktiga för mig och därför vill jag vara så närvarande jag bara kan. Jag har haft mina samtal med henne i mer än sex år. Varje vecka i sex år. Så ja, vi känner varann väldigt bra. Hon är som en extra syster för mig och har alltid något vettigt att säga. Jag träffade henne när jag varit nykter i ett år, hon är också nykter av samma anledning som jag, och därefter blev hon min ”mentor”.

Och hon ser också igenom mig. Jag kan inte gömma mig i ord eller låtsas att allt är bra. Hon känner mig för väl. Och det gör att jag varje vecka pratar om sånt jag egentligen inte vill, men behöver. Och det hjälper mig otroligt mycket.

Efter min promenad, köpte jag med frukost hem och tog dessa frukostbilder. Jag ville ha med en bok i bilen och tog min favoritbok just nu ”Universe Had Your Back” och slog upp ett av mina favoritkapitel – ”You Vibes Speak Louder Than Your Words”. Och kände mig väldigt träffad av det i dag. Jag inser att jag inte bara vecka efter vecka ska säga att ”Men nu ska jag verkligen ta de lite lugnare, nu ska jag verkligen njuta av lediga kvällar, snart kommer det en lugn period”… Det räcker inte med dessa ord, jag MÅSTE göra det. För när jag är så stressad som jag varit senaste tiden med hundra saker i huvudet är inte mina Vibes så härliga hela tiden. Och mina Vibes Speak Louder än mina ord… Jag behövde verkligen detta citat i dag. Och jag ska påminna mig om det varje dag nu för att inte glömma bort att det inte bara räcker med att säga att man ska göra något. Utan att jag verkligen måste göra det också.

Nu har jag tre veckor framför mig med resor som känns helt ljuvliga. Och jag ska verkligen se till att njuta så mycket jag bara kan!! Bara göra det jag verkligen måste och annars bara njuuuuta. För jag vill ju sprida härliga ”Vibes” inte stressade, otåliga och irrirerade vibes. Och det känner jag att jag haft nu lite på senaste tiden pga av att jag varit för stressad. Egentligen vill jag inte ens skriva det för jag typ skäms. Men det känns ändå skönt. Det gör det verkligt. Och det gör att jag verkligen måste göra en förändring nu. På rikigt.

Jag älskar ju min vardag och gör många saker jag älskar. Men jag måste inse att jag inte räcker till till allt. Jag måste sätta gränser. Och jag måste våga släppa ansvar till någon annan. Jag vill helst göra allt själv. Men det går ju inte. Speciellt inte när man driver en rad olika projekt samtidigt. I morgon reser jag och Christian i väg och det ska bli underbart och veckan därpå åker jag på yogaresan tillsamman mes Yogiakademin och det ska bli helt underbart. Jag längtar. Det är precis vad jag behöver. Och jag ser så mycket fram emot nya insikter som jag vet att jag kommer att få där. Nu jäklar är det time to get real och göra en förändring! Love J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Den setningen der er så sann.. Jeg burde også gjøre noe med mine ”vibes”. Jeg vet ikke helt hva, men ting er ikke helt rett for tiden! Takk for dette innlegget, det er et spark bak 🙂

  Martine 2017-07-10 16:08:12 http://atinybitbeautiful.com
  Svara
 • Vad fint att ditt mentorssamtal får en liten naturlig del av den vardag som du visar här! Själv ska jag snart börja fundera på mentor och finns en jag kanske vill ha, men är så kul när andra från AA beskrivit det som att fråga chans haha. SÅ mitt i prick! Började hos AA för några veckor sedan och måste tacka för alla ord om din nykterhet, både på blogg och i podden, det har verkligen gett mig en extra skjuts att våga ta tag i skiten. Tack för det! Kram!

  Madeleine 2017-07-10 15:58:05 http://sisterdisco.blogg.se
  Svara
 • Är mentorn någon slags terapeut eller mer än menotrskompis?

  Agnes 2017-07-08 13:10:39
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!