Hej från PORTUGALLIEN!

Förra veckan bestämde jag och Christian oss för att åka till Portugal den här veckan. Det här är den enda veckan på hela sommaren som vi kan komma i väg tillsammans så vi bestämde oss för att köra och vart vi skulle blev ett självklart val när Vanja frågade om vi ville komma och hänga i Portugallien!

Här har vi gänget samlat! Man kan ju säga att det finns vissa likheter…. Haha.. Så kul! Och det är så ljuvligt att vara här på denna magiska plats och med dessa magiska människor!

Detta ställe är HELT OTROLIGT! En magisk utsikt, ett fantastiskt hus och en så härlig lugn och skön vibe. Jag flyttar in!

Stället heter Villa M och det är Niklas mamma som har det och när inte de hänger här kan man hyra detta underbara hus – Spana in det här!

Det är så kul att Niklas och Christian äntligen får hänga och lära känna varann. Jag och Vanja har ju haft en stark känsla av att de här två kommer komma väldigt bra överens!

Inte bara för att de ser ut som tvillingar utan också för att de båda är lättsamma, positiva, härliga personer som gillar att träffa nya människor! Vilket radarpar! Kanske blir en ”Christian och Niklas” poddis coming up?!

Efter att vi tagit ett dopp i poolen, hängt med hela familjen som är här (Niklas mamma, syster m snubbe och barn) så blev vi bjudna på denna magiska pasta. Så himla gott! Tack!

Jag är så himla glad över att vara här med min soul sister! Det kommer bli några riktigt härliga dagar känner jag! Vi ses på Instagram Stories! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Ser så härligt ut!

  Fanny 2017-07-11 15:29:03 http://pirathen.blogg.se
  Svara
 • Men Gud ni ser ju ut att h det helt ljuvligt och underbart!! Vill komma dit och hänga med er!!

  Emelie 2017-07-11 09:40:40 http://juniflickan.se
  Svara
 • Men åh va härligt!!

  Tindra 2017-07-10 21:53:21
  Svara
 • Njut av det fantastiska vädret ?????

  Enna 2017-07-10 21:39:41 http://Sayyeastofashion.blogg.se
  Svara
 • Wow Såå snygga ni är ?❤ Men gud har inte tänkt på hur jäkla lika killarna är. Ha de så trevligt i portugallien ????

  Malin 2017-07-10 20:40:18
  Svara
 • Hej! Jag har precis hittat din och Vanjas podd och jag blev så otroligt inspirerad av ert avsnitt nr 18 där ni pratar om hat VS att sprida kärlek och glädje.
  Jag ska verkligen ta efter det och bli bättre på att säga massa fint till människor! Det är saker jag hela tiden tänker men av någon anledning inte delar med mig av! Tack för energin!
  Ha det fantastiskt! Kram

  Anna 2017-07-10 14:43:05
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!