Eat. Beach. Sleep. Repeat.

Det är sp ljuuuuvligt med semester. Även om jag gått upp tidigt och jobbat på mornarna så har jag verkligen fått till den här lediga, sköna feelingen i kroppen. Vi har tagit dagen som den kommer och gjort massa roliga och härliga semestersaker!

I går hängde vi på stranden även om inte var toppenväder. Men vi surfade lite, fikade och chillade. Bra dag! Snart ska jag visa er hur det såg ut när vi lärde oss att surfa häromdagen. Det var så kul!

Att bara kunna ligga i solen, bläddra i tidningar och inte göra någonting är ju helt ljuvligt underbart! Mera mera! Nu ska jag njuta av sista soltimmarna innan vi åker hem i eftermiddag. Vi ses på Instagram! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!