Reakap & Yoga Camp!

Glad söndag på er fina ni. Hoppas ni har haft en härlig start på dagen. Så här såg jag ut igår i min nya underbara klänning som jag fyndade på Mango-rean. Fina va?

Jag älskar ju oversize plagg och den här klänningen har lixom alla rätt. Magiskt mönster, den är gul och den är superstor – check, check, check!

Nu har jag dock på min en annan klänning och är på väg till Frankrike för en yogavecka med Yogiakademin. Jag är så otroligt taggad på detta. Jag känner med hela min kropp hur mycket jag behöver detta!

Det har ju som ni vet varit väldigt mycket på senaste tiden. Jag har haft svårt att släppa jobbet och slappna av men nu känner jag mig så redo. Och då finns det väl inget bättre ställe än på ett yogaläger att åka till? Jag har ju varit på flera yogaresor och vet ju hur magiskt bra jag mår av det så jag ser såååå mycket fram emot detta!

Så den här veckan som kommer ska jag släppa allt jobb. Inte ett mejl ska jag svara på! Men såklart kommer jag hålla er uppdaterade på bloggen och Instagram. Det är ju bara kul och skönt att få skriva av sig och dela med sig. Men jag kanske inte kommer göra massssssa inlägg om dagen, eller vem vet. Jag kanske får värsta skrivflowet.. Vi får se! Men ni får följa med mig på Instagram Stories i alla fall och det gör ni här! Ha en fin söndag nu bästa ni. Puss och kram J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Fick smått panik för istället för ”Reakap” läste jag ”Breakup” i rubriken så trodde du och Chrille hade gjort slut :///
  Men när jag insåg att jag läst fel kunde jag andas ut igen haha.
  Tycker ni är så fina tillsammans! <3

  Och reakapet var jättefin btw!!

  http://nouw.com/felleflisen

  Felicia 2017-07-17 21:57:31 http://nouw.com/felleflisen
  Svara
 • Vilken häftig klänning, passa dig skitbra!

  Liv Ringström 2017-07-17 16:32:36 http://livringstrom.se
  Svara
 • Tack för en grym blogg Josefin! Jag blir alltid så peppad när jag är inne här. Men jag måste bara få ställa en fråga om kärlek, nu när du är nykär. Tycker du också att det är ”läskigt” i början när man inte har varit ihop så länge? Jag tycker att det är så sjukt läskigt när allt är osäkert. I höstas dejtade jag en kille och vi hade det grymt ihop men efter 3 månader avslutade han det ganska hastigt, utan någon riktig förklaring. Tror han hade tappat intresset bara eller inte ville ha ett förhållande egentligen. Jag blev så sjukt ledsen för jag hade räknat med att vi skulle bli ihop och allt, vi hade liksom snackat om det. Så hur vågar man ge sig in igen? Och hur är man inte livrädd för att bli lämnad? Du och Christian ser så mysiga ut ihop och jag känner att jag också vill ha det där. Men orkar fan inte bli sårad. Sorry för lång kommentar! Hoppas att du eller någon annan läsare har någon input här. Hoppas yogaretreatet blir fett! Kram

  Lidia 2017-07-17 16:08:56
  Svara
  • Svar på Lidias kommentar.

   Tack så mycket fina du 🙂 Jag förstår precis. Det är superläskigt men man måste våga satsa för att vinna. Jag vågade satsa denna gång men dock har vi gjort slut nu och det gör såklart ont men man måste våga känna även de läskiga och jobbiga känslorna för att få känna lycka. Det kommer visa sig om det är en kärlek som är på riktigt eller bara är till för en stund. Man lär sig av allt. Hoppas du vågar öppna ditt hjärta. Stor kram <3

   josefindahlberg 2017-07-24 00:10:32
   Svara
 • Vilken magiskt fin klänning, den passar dig helt perfekt!

  Josefine 2017-07-17 13:58:10 http://daystyle.se
  Svara
 • Ha en helt underbar vecka, såå välbehövligt förstår jag! ladda batterierna och massa sol, skulle så behöva en sådan resa med, verkar så fint för själen <3

  ISA 2017-07-16 21:03:08 http://isabyl.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!