2 dygn i tystnad börjar nu

Om en timme stänger jag av mobilen, datorn och säger mina sista ord för ett par dagar. Vi ska nämligen gå in i kollektiv tystnad och jag känner mig redo men nervös. Jag vet inte riktigt vad som kommer komma upp under denna tystnad, hur jag kommer känna eller vad jag kommer tänka. Men det är ju det som är hela grejen. Att vara bland människor men inte prata. Att få övningar att tänka på men inte prata högt om. Det blir en prövning och en otroligt intressant övning.

Jag gjorde ju detta i Indien i vintras och det var helt magiskt och gav mig massor. Därför har jag höga förväntningar även fast jag inte försöker ha det. Men framförallt ska det bli skönt att få en paus från telefon, dator, sociala medier. Att bara få vara. Därför kommer det vara helt tyst här på bloggen och på Instagram fram till torsdag-fredag. Och tips är att ni kanske också ska ta en paus. Paus från massa intryck, paus från småprat. Jag förstår att detta såklart är svårt att göra hemma i sin vardag men vissa saker kan man ju faktiskt pausa. Och se vad som kommer upp när du inte tar upp telefonen det första du gör när du är uttråkad eller vad du känner när du struntar i att ringa din kompis du alltid pratar med när du har tråkigt.

Det kan vara en nyttig sak att göra. Att inte ta alla genvägar som man brukar ta. Utan i stället sätta sig själv i lite smått obekväma situationer och se vad som händer. Jag har märkt under dessa resor hur bra det är att få tid till att reflektera över sitt liv. Över sina val. Över sitt mående. Att få en paus och bara vara själv med sig själv.

Jag kommer såklart skriva om hur dessa dagar var och vad jag kom till insikt med, om det nu sker. Och om ni också tar någon form av paus får ni gärna berätta vad ni upplevde. Nu ska jag äta lite mat innan det är dags att stänga av och hålla tyst 🙂 Puss på er bästa ni! ?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Ska bli spännande att läsa om hur du känner efteråt 🙂

  Cornelia Granslätt 2017-07-20 11:03:14 http://www.devote.se/corneliagranslatt
  Svara
 • Har hört så mycket om detta och det verkar så spännande och intressant. Skulle verkligen vilja testa det. Känns som att det kan vara väldigt givande för en själv.

  Josefine 2017-07-19 15:05:05 https://jourstadumea.se/
  Svara
 • Lycka till! ?

  Merce 2017-07-19 12:28:32 http://meerc.se
  Svara
 • Hej! Vad heter dina glasögon? 🙂 tycker det är så fina

  Linnea 2017-07-18 23:54:45
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!